У Чернівцях чиновника ОДА покарали за антисемітський вірш у Facebook

У Чернівцях чиновника ОДА покарали за антисемітський вірш у Facebook

7 Лютого 2018
1083
7 Лютого 2018
17:12

У Чернівцях чиновника ОДА покарали за антисемітський вірш у Facebook

1083
Заступнику начальника відділу з питань туризму Чернівецької обласної держадміністрації Сергію Крупку оголошено догану за вірш антисемітського змісту, опублікований ним у Facebook. Догану оголошено за результатами розгляду дисциплінарною комісією облдержадміністрації.
У Чернівцях чиновника ОДА покарали за антисемітський вірш у Facebook
У Чернівцях чиновника ОДА покарали за антисемітський вірш у Facebook

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА.

Раніше ЗМІ повідомили, що представники єврейської громади Чернівців вимагають від керівництва Чернівецької обласної державної адміністрації негайної реакції на допис заступника начальника відділу туризму ОДА Сергія Крупка, який на власній сторінці у Facebook опублікував вірш з некоректним щодо євреїв змістом.

«В обласній державній адміністрації розглянуто звернення директора Чернівецького обласного благодійного фонду «Хесед-Шушана», голови Чернівецької міської благодійної єврейської громади «Мір’ям» Іллі Хочя від 10 січня 2018 року та проведено дисциплінарне провадження стосовно Крупка Сергія Степановича – заступника начальника відділу з питань туризму  обласної державної адміністрації. Дисциплінарною комісією облдержадміністрації вивчено та всебічно з’ясовано обставини вчинення дисциплінарного проступку зазначеним державним службовцем», - повідомляє прес-служба ОДА.

За результатами розгляду за розпорядженням обласної державної адміністрації від 5 лютого «за вчинення дисциплінарного проступку та дії, що шкодять авторитету державної служби», заступнику начальника відділу з питань туризму обласної державної адміністрації Сергію Крупку оголошено догану.

ЗМІ повідомляють, що після обурення громадськості, Сергій Крупко видалив свій «помилковий» пост і вибачився.

Нагадаємо, 20 листопада 2017 року у Чернівцях депутат міськради від фракції «Свобода» Назар Моклович перешкоджав знімальній групі місцевого телеканалу ТВА. Журналісти звернулись до правоохоронців.

На фото – Сергій Крупко

Фото: molbuk.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1083
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду