Переможець «Євробачення-2017» отримав нове серце

Переможець «Євробачення-2017» отримав нове серце

10 Грудня 2017
4110
10 Грудня 2017
14:00

Переможець «Євробачення-2017» отримав нове серце

4110
Переможцю «Євробачення-2017» у Києві португальському співаку Сальвадору Собралу провели операцію із пересадки серця. Операцію співаку зробили в п'ятницю, 8 грудня, у госпіталі Санта-Круз.
Переможець «Євробачення-2017» отримав нове серце
Переможець «Євробачення-2017» отримав нове серце

Про повідомляє LB.ua з посиланням на The Telegraph

27-річний Сальвадор Собрал перебував останні три місяці у лікарні, де фахівці стежили за його станом. Увесь цей час він очікував на нове серце.  

Операція з трансплантації серця тривала чотири години. Наразі все добре, серце працює, повідомляють ЗМІ. Однак Собралу необхідне тривале відновлення.

Нагадаємо, Сальвадор Собрал з 18 вересня перебувавав в реанімації Ліссабоні. Стан його здоров’я різко погіршився. 27-річний співак був перший у списку на трансплантацію серця.

Після перемоги на «Євробаченні-2017» у Києві Сальвадор Собрал зіграв багато концертів, з яких два йому довелося скасувати через погане самопочуття.

8 вересня Сальвадор Собрал дав останній концерт у португальському місті Ештуріл , на якому разом зі своєю сестрою Луїзою Собрал заспівав пісню Amar pelos dois, що принесла йому перемогу на «Євробаченні-2017». Під час виступу він не стримав емоцій і розплакався. Перед тим співак сказав у своєму відеоролику на Facebook, що «настав час віддати своє тіло науці і піти зі сцени та музики».

На 62-му міжнародному пісенному конкурсі «Євробаченні-2017» у Києві переміг представник Португалії 27-річний Сальвадор Собрал з піснею Amar Pelos Dois («Любов за двох») португальською мовою, яку написала його сестра – Луїза Собрал. Португалія вперше за 53 роки, відколи країна бере участь у конкурсі, прийматиме «Євробачення-2017». 

Додамо, суспільний мовник Португалії RTP (Rádio e Televisão de Portugal) оголосив, що господарем «Євробачення-2018» стане Лісабон. Півфінали конкурсу «Євробачення-2018» відбудуться 8 і 10 травня, фінал – у суботу, 12 травня.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4110
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду