З’явилася політична партія під назвою «Слуга Народу»

З’явилася політична партія під назвою «Слуга Народу»

3 Грудня 2017
6576
3 Грудня 2017
11:01

З’явилася політична партія під назвою «Слуга Народу»

6576
В Україні офіційно зареєстровано нову політичну партію із назвою «Слуга Народу».
З’явилася політична партія під назвою «Слуга Народу»
З’явилася політична партія під назвою «Слуга Народу»

Про це повідомляє УНН з посиланням на Міністерство юстиції.

В єдиному державному реєстрі юридичних осіб на сайті Міністерства юстиції України з’явилася юридична особа, найменування якої - «Політична партія “Слуга Народу” (ПП “Слуга Народу”)».

Згідно з даними реєстру, організаційно-правова форма юридичної особи «Слуга Народу» – політична партія.

Також, згідно з даними ЄДР, керівником політичної партії «Слуга Народу» є Баканов Іван Геннадійович, який, за даними аналітичної системи YouControl, є керівником ТОВ «Квартал 95» з 2013 року.

Згідно з даними системи YouControl, раніше «Політична Партія “Слуга Народу”» мала назву «Політична Партія “Партія Рішучих Змін”».

Адреса реєстрації політичної партії «Слуга Народу» згідно з ЄДР - 04053, Київ, вулиця Січових стрільців, будинок 77, офіс 728. Як зазначається на сайті аналітичної системи YouControl, така сама адреса вказана як місце реєстрації приватного юридичного бюро «Качура Лоєрс». 

Нагадаємо, серіал «Слуга народу», другий сезон якого з'явився на каналі «1+1» 23 жовтня, мав успіх в Україні та був продовжений у 2016 році повнометражним художнім фільмом «Слуга народу 2».

Другий сезон серіалу «Слуга народу. Від любові до імпічменту» від студії «Квартал 95» має 25 серій.

Опціон на формат українського серіалу «Слуга народу» придбала французька компанія Elephant Story, яка входить до групи Elephant le Group. Формат серіалу придбав грецький телеканал Star Channel, який вже планує створення власної версії політичної комедії, а у листопаді цього року «Слуга народу» вийде в ефірі телеканалу HQ Plus у Південній Кореї.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6576
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду