Школа журналістики УКУ запрошує студентів на майстер-класи

Школа журналістики УКУ запрошує студентів на майстер-класи

13 Жовтня 2017
1409
13 Жовтня 2017
10:20

Школа журналістики УКУ запрошує студентів на майстер-класи

1409
Проект «Друзі за Збручем» Школи журналістики Українського католицького університету відриває п'ятий набір та запрошує студентів будь-яких спеціальностей із центральних, південних та східних областей України відвідати майстер-класи українських медійників у Львові
Школа журналістики УКУ запрошує студентів на майстер-класи
Школа журналістики УКУ запрошує студентів на майстер-класи

Майстер-класи розпочнуться в середині листопада та триватимуть до кінця навчального року, повідомляє Школа журналістики УКУ на своїй сторінці у Facebook

Зазначено, що журналістська/медійна освіта чи досвід не обов’язкові. Добір учасників, запрошених на кожен майстер-клас, відбуватиметься на конкурсних засадах відповідно до мотивації та спеціалізації кандидатів. Охочим брати участь у програмі необхідно до 1 листопада 2017 року на journalism.ucu@gmail.com надіслати:

1) CV або коротку інформацію про себе, повну контактну інформацію, а також посилання на сторінку в Facebook;

2) Короткий мотиваційний лист (чому ви зацікавлені в участі? Що саме хотіли б отримати у підсумку? Які саме теми, сфери журналістики вас цікавлять? Кого з українських журналістів, медійних професіоналів ви хотіли б бачити на наших заходах?)

Школа журналістики УКУ компенсує проїзд, проживання та харчування.

Більше про програму «Друзі за Збручем» можна узнати тут. Із запитаннями також можна звертатись до викладача Школи журналістики УКУ Отара Довженко (Otar Dovzhenko).

Нагадаємо, у липні 2017 року директором Школи журналістики Українського католицького університету став отець Павло Худ.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1409
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду