На НЛО TV відбудеться прем'єра ситкому «СуперКопи-3» українською мовою

На НЛО TV відбудеться прем'єра ситкому «СуперКопи-3» українською мовою

12 Жовтня 2017
3793
12 Жовтня 2017
18:11

На НЛО TV відбудеться прем'єра ситкому «СуперКопи-3» українською мовою

3793
16 жовтня на телеканалі НЛО TV стартує третій сезон ситкому «СуперКопи». Новий сезон проекту виходить українською мовою.
На НЛО TV відбудеться прем'єра ситкому «СуперКопи-3» українською мовою
На НЛО TV відбудеться прем'єра ситкому «СуперКопи-3» українською мовою

Про це повідомляє прес-служба каналу.

«СуперКопи-3» виходитимуть в ефірі з понеділка по п'ятницю о 20.30.

У новому сезоні глядачі побачать нові події у відділку поліції під керівництвом Георгія Багратіоновича Маміашвілі, який поспішає приймати нові виклики.

Віту і Андрія Марчуків, Олександра Кудрю і Марію Тарнавську, Гліба Ослянського і Степана Баранова, Володимира Цопу, Олесю Носик і Антона Шереметьєва очікують погоні, боротьба з наркомафією, ловля «на живця» і навіть справжнє «англійське вбивство». Крім іншого, копи продовжать розбиратися в особистих стосунках і виплутуватися з комічних ситуацій.

«Ми самі з нетерпінням чекаємо на прем'єру третього сезону "СуперКопів", адже вклали в нього навіть більше, ніж могли. Збільшили авторську групу, залучили нових акторів другого плану, посилили динаміку серіалу вдвічі.

Нові сезони виходитимуть українською мовою. Тому що, по-перше, ми завжди мріяли це зробити, а по-друге, українська мова для гумору підходить набагато краще. Тепер абсолютно всі у нас розмовляють українською. Причому моєму персонажу "українсько-грузинськомовний" суржик дався на подив легко!

Очікую, що глядачеві сподобаються наші поліцейські історії з підвищеною щільністю гумору, красивими і динамічними кадрами і незвичайними сценарними ходами», – сказав генеральний продюсер і актор Андрій Бурим.

Продюсери проекту - Андрій Бурим, В'ячеслав Дергачов. Режисер - Олександр Богданенко.

Нагадаємо, у травні на телеканалі НЛО TV розпочалися зйомки нових 60 серій ситкому «СуперКопи» - третього і червертого сезонів.

«СуперКопи» – це історія, побудована на житті відділку поліції, в якому заправляє  Георгій Багратіонович Маміашвілі (Андрій Бурим). Другий сезон ситкому вийшов на каналі восени 2016 року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3793
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду