Мінкульт приймає на реєстрацію документи кандидатів до Наглядової ради Українського культурного фонду

Мінкульт приймає на реєстрацію документи кандидатів до Наглядової ради Українського культурного фонду

4 Жовтня 2017
1416
4 Жовтня 2017
18:15

Мінкульт приймає на реєстрацію документи кандидатів до Наглядової ради Українського культурного фонду

1416
Міністерство культури України подовжило термін реєстрації висуванців культурних установ і ГО у сфері культури для обрання Наглядової ради Українського культурного фонду. Український культурний фонд буде зокрема виділяти кошти на підтримку кіновиробництва в Україні.
Мінкульт приймає на реєстрацію документи кандидатів до Наглядової ради Українського культурного фонду
Мінкульт приймає на реєстрацію документи кандидатів до Наглядової ради Українського культурного фонду

Про це йдеться на сайті Мінкульту.

Термін реєстрації подовжено «у зв’язку із збільшенням активності та підвищеного інтересу в суспільстві до процедури обрання кандидатів до Наглядової ради Українського культурного фонду». 

У голосуванні щодо обрання до складу Наглядової ради Фонду працівників закладів культури мають право брати участь виключно заклади культури незалежно від форми власності, які зареєстровані в установленому порядку і провадять діяльність на території України, заявляють у Мінкульті.

У голосуванні щодо обрання до складу Наглядової ради Фонду представників громадських об'єднань мають право брати участь виключно громадські об'єднання у сфері культури, які зареєстровані в установленому порядку і провадять діяльність на території України.

Термін прийому документів для реєстрації осіб, уповноважених закладами культури та громадськими об’єднаннями у сфері культури на право здійснення голосування подовжено до 6 жовтня 2017 року включно. 

Для участі в процедурі рейтингового інтернет-голосування з обрання відповідної частини складу Наглядової ради Фонду заклади культури та громадські об’єднання у сфері культури на адресу електронної пошти ucf@mincult.gov.ua надсилають наступні документи:

1) копія документа від закладу культури або громадського об’єднання у сфері культури, що підтверджує повноваження особи на здійснення голосування (із зазначенням реквізитів електронного цифрового підпису особи, уповноваженої на голосування), підписана електронним цифровим підписом керівника (зразок додається);

2) копія виписки з Єдиного державного реєстру підприємців та організацій та (або) витяг із Статуту (Положення) закладу культури або громадського об’єднання щодо цілей і завдань його діяльності, засвідчені в установленому порядку, що підтверджує повноваження особи на здійснення голосування, підписана  електронним цифровим підписом керівника;

3) сертифікати електронного цифрового підпису особи, уповноваженої на голосування;

4) згода особи, уповноваженої на здійснення голосування, на обробку та оприлюднення персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», підписана електронним цифровим підписом особи, уповноваженої на голосування (зразок додається).

Вищезазначені документи подаються у форматі pdf. Кожен файл має бути вкладеним в лист окремо. Не приймаються до розгляду файли-архіви (ZIP, RAR тощо).

Відповідальність за достовірність поданих документів та інформації несуть заклади культури та громадські об'єднання у сфері культури. 

Часом подання документів вважається час фактичного отримання листа Мінкультури.

У відповідь на надісланий від закладів культури та громадських об’єднань у сфері культури пакет документів Мінкультури надає підтвердження про його отримання та реєстрацію особи, уповноваженої на голосування, електронним листом впродовж 3-х робочих днів.

Повідомлення Мінкультури відправляється на адресу, з якої надіслані документи, із зазначенням дати та часу отримання пакету документів.

Нагадаємо, Президент Петро Порошенко, який 20 квітня підписав закони «Про Український культурний фонд» та «Про державну підтримку кінематографії в Україні», заявив, що прийняття і вступ в дію цих законів піде на користь українському кіно і українській культурі та сприятиме національно-культурному розвитку та піднесенню вітчизняної кінематографії.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1416
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду