Оголошено конкурс на посаду директора Укртелерадіопресінституту

Оголошено конкурс на посаду директора Укртелерадіопресінституту

18 Серпня 2017
1621
18 Серпня 2017
17:05

Оголошено конкурс на посаду директора Укртелерадіопресінституту

1621
Державний комітет телебачення і радіо оголосив про проведення відкритого конкурсного відбору на посаду директора Українського інституту підвищення кваліфікації працівників телебачення, радіомовлення і преси (Укртелерадіопресінститут).
Оголошено конкурс на посаду директора Укртелерадіопресінституту
Оголошено конкурс на посаду директора Укртелерадіопресінституту

Про це повідомляє прес-служба Деркомтелерадіо.

Наказ про проведення конкурсу на посаду директора Укртелерадіопресінституту та затвердження складу конкурсної комісії підписав голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко.

Вимоги до претендента: громадянство України, володіння державною мовою, вища освiта другого рiвня за ступенем магiстра за галуззю знань «Управлiння та адмiнiстрування» або вища освiта другого рiвня за ступенем магiстра за галуззю знань «Електроніка та телекомунікації», або «Журналістика», або «Культура і мистецтво», стаж роботи на керiвних посадах нижчого рiвня – не менше нiж 5 рокiв. Строк приймання заяв на участь у конкурсному відборі –  14 календарних днів з дня опублікування.

Серед основних напрямів діяльності Укртелерадіопресінституту - науково-освітній (підвищення кваліфікації керівних працівників і спеціалістів засобів масової інформації); перепідготовка та підвищення кваліфікації державних службовців, керівників підприємств, установ і організацій; виконання науково-дослідних робіт з актуальних проблем ЗМІ.

З текстом наказу та переліком документів, які має подати претендент на посаду, можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Держкомтелерадіо за посиланнями тут і тут.

Нагадаємо, у червні на 68-му році життя помер заслужений журналіст, народний депутат України І, ІІІ і ІV скликання Сергій Правденко, які останні роки очолював Український інститут підвищення кваліфікації працівників телебачення, радіомовлення і преси.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1621
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду