Канал «Україна» повідомляє про прем’єру серіалу «Друге життя Єви»

Канал «Україна» повідомляє про прем’єру серіалу «Друге життя Єви»

14 Серпня 2017
9399
14 Серпня 2017
13:37

Канал «Україна» повідомляє про прем’єру серіалу «Друге життя Єви»

9399
У понеділок, 21 серпня, на каналі «Україна» відбудеться прем'єра 8-серійної мелодраматичної картини «Друге життя Єви» виробництва «Української продакшн студії»
Канал «Україна» повідомляє про прем’єру серіалу «Друге життя Єви»
Канал «Україна» повідомляє про прем’єру серіалу «Друге життя Єви»

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Головна героїня фільму – молодий філолог Єва, яка приїжджає з провінції до Києва, щоб показати свою дисертацію видатному професору філології та потрапляє в серйозну авантюру. Як виявилося, вона як дві краплі води схожа на дружину відомого бізнесмена Влада Бельського, Лану.

За словами виконавця ролі Влада, актора Артема Позняка, свого персонажа він асоціює з Попелюшкою.

«Ця робота привабила мене тим, що я вперше побачив схожість чоловічої ролі з персонажем Попелюшки. Влад дуже добрий і позитивний чоловік, навколо якого панує несправедливість. Це збірний персонаж, якому притаманні і брутальна мужність, і ліричність, і певна безпорадність, – характеризує свого героя Артем Позняк. – У моїй кар'єрі це перша роль, коли фактично весь фільм мій персонаж прикутий до лікарняного ліжка. Це цікаво, адже як актор ти обмежений певними прийомами і пристосуваннями, тому на зйомках фантазії доводилося працювати в два рази сильніше».

Крім Артема Позняка, в картині також знялися Анастасія Євграфова, Дарина Лобода, Андрій Барило, Ольга Матешко, Тетяна Самаріна, Валерія Ходос, Катерина Вишнева та інші актори.

Продюсери картини – Наталя Стрибук та Ірина Заря.

«Друге життя Єви» – чарівна історія, написана українською сценаристкою Аллою Сніцар, залишає дуже приємний і позитивний післясмак, – проментувала головний продюсер департаменту кіно-серіального виробництва телеканалу «Україна» пані Стрибук. – У мелодрамах ми звикли до того, що героїня повинна страждати аж до кінця історії, як правило, життя не щадить її, але у «Другому житті Єви» не чекайте звичних «зрадив-покинув-з роботи звільнили-з квартири вигнали». Єва – розумна, сучасна, красива й освічена дівчина, яка потрапляє в дивну пригоду, розкриває сімейну таємницю і, звичайно, закохується на все життя».

Режисер картини – Олександр Ітигілов. Оператор – Андрій Поливаний-Бухтіяров.

Виробництвом фільму займалася «Українська продакшн студія» на замовлення каналу «Україна». Зйомки проходили в Києві та Київській області.

Прем’єра серіалу «Друге життя Єви» – з понеділка по четвер о 21:00 на каналі «Україна».

Нагадаємо, третій сезон першої україномовної медичної драми «Черговий лікар», що розповідає про будні лікарів швидкої допомоги, стартує на каналі «Україна» 22 серпня.

Також 22 серпня на каналі «Україна» стартує п’ятий сезон скріптед-реаліті «Реальна містика», в якому на глядачів чекають нові містичні загадки, а також сюрпризи, пов'язані з особистим життям головних героїв.

Фото: прес-служба каналу



Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9399
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду