Журналіста російського  каналу НТВ у прямому ефірі побив нетверезий москвич

Журналіста російського каналу НТВ у прямому ефірі побив нетверезий москвич

2 Серпня 2017
1843
2 Серпня 2017
18:02

Журналіста російського каналу НТВ у прямому ефірі побив нетверезий москвич

1843
У Москві корреспондента російського пропагандистського каналу НТВ у прямому ефірі під час святкування Дня ВДВ вдарив п'яний чоловік у футболці з написом «Оплот».
Журналіста російського  каналу НТВ у прямому ефірі побив нетверезий москвич
Журналіста російського  каналу НТВ у прямому ефірі побив нетверезий москвич

Про це повідомляє «Українська правда» та інші ЗМІ.

Інцидент стався в прямому ефірі НТВ - сюжет каналу називався «Розплескалася синява». Журналіст Микита Развозжаєв розповідав про те, що саме ВДВ вважаються елітними військами. У цей момент до нього підійшов п'яний чоловік у футболці з написом «Оплот» з криками: «Моя країна, с***, бл***, Україну захопимо». Після того, як журналіст попросив чоловіка не заважати, той ударив кореспондента в обличчя.

Нападник на кореспондента НТВ був затриманий співробітниками поліції і доставлений до найближчого відділку.

Прес-служба поліції Москви не стала називати ім'я затриманого та інші подробиці, підкресливши лише, що він «не має ніякого відношення до ВДВ», зазначає російську інформагентство «РИА Новости». Водночас «Открытая Россия» повідомляє, що нападник – 32-річний мешканець Москви, пов’язаний із православним правим рухом «Сорок сороков».

Як відомо, «Оплот» - харківська проросійська організація, члени якої зокрема займалися побиттям прихильників Майдану. Лідер «Оплоту» Євген Жилін був застрелений кілером 19 вересня 2016 року на території елітного селища Горки-2 під Москвою.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1843
Читайте також
06.08.2017 12:29
Ігор Яковенко, для газети «День»
1 718
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду