Стало відомо, хто стане новим прес-секретарем Білого дому

Стало відомо, хто стане новим прес-секретарем Білого дому

22 Липня 2017
927
22 Липня 2017
12:03

Стало відомо, хто стане новим прес-секретарем Білого дому

927
Прес-секретарем Білого дому в США після звільнення з цієї посади Шона Спайсера стане Сара Хакабі Сандерс.
Стало відомо, хто стане новим прес-секретарем Білого дому
Стало відомо, хто стане новим прес-секретарем Білого дому

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на заяву Ентоні Скарамуччі, якого раніше в п'ятницю, 21 липня, призначили на посаду директора з комунікацій Білого дому.

«Сара Сандерс буде прес-секретарем. Наші вітання», - сказав він журналістам на брифінгу у Вашингтоні.

Сара Хакабі Сандерс працювала заступницею Шона Спайсера.

Заступаючи на посаду прес-секретаря Білого дому, вона зазначила, що Дональд Трамп висловлює вдячність за службу Шона Спайсера, і що президент вважає, що Спайсер досягне подальшого успіху.

Нагадаємо, раніше прес-секретар  Дональда Трампа Шон Спайсер (Sean Spicer) під час першої зустрічі з журналістами в Білому домі розкритикував їх за «завідомо неправдиве висвітлення» інавгурації. Він заявив, що вона була найбільш відвідуваним заходом за всю історію. За словами прес-секретаря, транспортом у Вашингтоні в день інавгурації скористалися більше людей, ніж при інавгурації Обами в 2013 році. Також Шон Спайсер сказав, що на майданчику перед Капітолієм видно порожні місця, тому що на газон вперше постелили біле покриття, яке викривляє візуальне сприйняття натовпу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
927
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду