ФСБ Росії розпочало нову інформаційну спецоперацію на Донбасі – Тимчук

ФСБ Росії розпочало нову інформаційну спецоперацію на Донбасі – Тимчук

3 Липня 2017
1075

ФСБ Росії розпочало нову інформаційну спецоперацію на Донбасі – Тимчук

1075
Мета – вкидання в український інформаційний простір згадок про так звані «листи примирення»
ФСБ Росії розпочало нову інформаційну спецоперацію на Донбасі – Тимчук
ФСБ Росії розпочало нову інформаційну спецоперацію на Донбасі – Тимчук

Співробітники ФСБ РФ розпочали на території ОРДЛО (Донецьк, Горлівка, Луганськ) нову інформаційну операцію під назвою «Лист примирення».

Про це повідомив координатор спільноти «Інформаційний спротив», народний депутат України Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook.

«У рамках операції йде пошук місцевих бойовиків, які втратили рідних і близьких, з метою їх використання для російської/проросійської пропаганди як «авторів листів примирення» до неназваних українських солдатів (у стилі «на село дідусеві»)», – написав пан Тимчук.

Він також повіомив, що у так званих «листах примирення» повинні використовуватися затверджені російськими пропагандистами заготовки («...час змиритися, ми стали іграшками в руках олігархів…», «...настав час повернути стволи у інший бік …» тощо).

Одним із головних завдань інформоперації є «поява інформації про «листи примирення» в українському інформаційному просторі», зазначив Дмитро Тимчук.

Як повідомляв «Детектор Медіа», заступник міністра інформаційної політики України Дмитро Золотухін вважає, що заява представників Росії про необхідність затвердження загальних правил відповідальної поведінки держав в інформаційному просторі - це цинізм. Так він прокоментував ініціативи РФ на засіданні Групи урядових експертів ООН з міжнародної інформбезпеки під головуванням ФРН.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1075
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ольга
2485 дн. тому
Лигачёва!!!!!! Что ты публикуешь????????? Ты критикуешь попытки Донецка и Луганска остановить войну мирным путём??????? Тебе мало тысяч и тысяч убитых, среди которых много женщин и детей???????? Нет совести у тебя
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду