Путін переніс на невизначений термін свою традиційну «пряму лінію»

Путін переніс на невизначений термін свою традиційну «пряму лінію»

30 Березня 2017
1183
30 Березня 2017
19:21

Путін переніс на невизначений термін свою традиційну «пряму лінію»

1183
Дмитро Пєсков, речник президента Росії, повідомив, що так звана «пряма лінія» Володимира Путіна цього року буде перенесена.
Путін переніс на невизначений термін свою традиційну «пряму лінію»
Путін переніс на невизначений термін свою традиційну «пряму лінію»

Про це повідомляє «Радіо Свобода».

30 березня Дмитро Пєсков зазначив, що цей публічний захід Володимира Путіна, в якому беруть участь журналісти, і який традиційно проходить у квітні, цього року відбудеться пізніше – до серпня.

Причиною перенесення Пєсков назвав «щільний графік» Путіна.

Телемарафон Володимира Путіна у Росії проводиться з 2001 року. Спочатку цей захід у Росії проводився наприкінці року. З 2011-го його проведення перенесли на квітень.

«Пряма лінія» та щорічна прес-конференція – головні публічні заходи для російського президента.

Сьогодні, 30 березня, президент Росії Володимир Путін вперше прокоментував акції протесту проти корупції, що відбулися в різних містах Росії 26 березня.

Він відкинув критику через придушення поліцією виступів протестувальників і заявив, що деякі політичні сили намагаються використати протести «для саморозкрутки». Путін порівняв антиурядові акції в Росії з Євромайданом в Україні й «арабською весною» на Близькому Сході.

Нагадаємо, організація «Репортери без кордонів» засудила затримання журналістів у Росії під час антикорупційних маршів 26 березня. За даними організації, було затримано принаймні 14 журналістів.

Глава відділу «Репортерів без кордонів» Йоганн Бір (Johann Bihr) назвав неприйнятним те, що так багато журналістів було затримано, незважаючи на те що вони чітко представилися як працівники медіа. 

На фото - Дмитрий Пєсков

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1183
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ольга
2555 дн. тому
Хватит уже писать про президента РФ. Пишите про нашего, который перенёс прямую линию. Лигачёва, ты собираешься переобуться после следующего переворота? Не успеешь
Афоня Спиридонович Тхюнавас
2555 дн. тому
Если проанализировать всех поциков типа х..ла, которые правили странами и при разгоне демонстраций типа давали какие -то объяснения прессе, то ответ у всех был один - точно такой же: деякі політичні сили намагаються використати протести "для саморозкрутки".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду