На Кіровоградщині невідомі підпалили офіс телекомпанії «Контакт-ЛТД»

На Кіровоградщині невідомі підпалили офіс телекомпанії «Контакт-ЛТД»

1 Березня 2017
1364
1 Березня 2017
14:10

На Кіровоградщині невідомі підпалили офіс телекомпанії «Контакт-ЛТД»

1364
Вночі з 28 лютого на 1 березня у м.Олександрія (Кіровоградська область) невідомі підпалили на приміщення місцевої телерадіокомпанії «Контакт-ЛТД».
На Кіровоградщині невідомі підпалили офіс телекомпанії «Контакт-ЛТД»
На Кіровоградщині невідомі підпалили офіс телекомпанії «Контакт-ЛТД»

Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ).

«Про факт підпалу нам повідомили співробітники охоронної фірми “Ягуар”, що прибули на місце події, отримавши сповіщення встановленої у приміщенні сигналізації. На той момент полум’я почало охоплювати стіни та вікно, однак значних пошкоджень майна вдалось уникнути завдяки вчасним діям охоронців та працівників нашої компанії, що проживали поруч та прибігли по дзвінку охоронців. Як потім було з’ясовано, в одному з вікон було висвердлено отвір через який, судячи з цього, до приміщення було залито якусь легкозаймисту суміш – бензин, чи солярку»,  прокоментував ситуацію редактор телерадіокомпанії Віктор Голобородько.

Керівництво «Контакт-ЛТД» вважає, що таким чином невідомі намагаються залякати журналістів телеканалу, які «неодноразово висвітлювали резонансні події місцевого та обласного значення». Не виключають також й можливості вчинення протиправних дій зі сторони конкурентів.

Представники медіа за фактом підпалу звернулись до правоохоронців, які працюють на місці події. Попередніх версій слідство поки не називає.

Нагадаємо, протягом місяця у Кам’янському сталися підпали автомобілів двох головних редакторів газет. У справі про навмисний підпал автомобіля «Таврія» головного редактора сайту 5692.com.ua і газети «Город 5692» (Кам’янське, Дніпропетровська область) Сергія Гузя немає поки ніяких зрушень. Поліція Кам’янського почала розслідування підпалу автомобіля місцевого редактора сайту 5692.com.ua і газети «Город 5692» Сергія Гузя.

Представник Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) з питань свободи ЗМІ Дуня Міятович засудила недавні факти нападів на журналістів в Україні – у тому числі підпал автомобіля Сергія Гузя.

Відео – «Олександрійські новини»

Фото – скріншот з відео

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1364
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду