Заступником Стеця став його радник Дмитро Золотухін

Заступником Стеця став його радник Дмитро Золотухін

21 Лютого 2017
3073
21 Лютого 2017
14:00

Заступником Стеця став його радник Дмитро Золотухін

3073
Сьогодні, 21 лютого, Кабінет міністрів України призначив заступником міністра інформаційної політики Дмитра Золотухіна
Заступником Стеця став його радник Дмитро Золотухін
Заступником Стеця став його радник Дмитро Золотухін

Цю інформацію він підтвердив «Детектору медіа».

«Рішення Кабінету міністрів України прийнято сьогодні. З моменту офіційної публікації документу про призначення – приступаю до роботи»,  сказав Золотухін.

До цього пан Золотухін працював радником міністра інформполітики Юрія Стеця.

На сайті МІПу повідомляється, що пан Золотухін у 2003 році отримав диплом спеціаліста з правознавства в Національній академії Служби безпеки України. В 2009 році закінчив Український державний університет міжнародних фінансів і торгівлі, отримав другу вищу освіту та диплом магістра за спеціальністю «менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».

Золотухін є незалежним експертом з питань інформаційних війн та конкурентної розвідки, засновник проекту Razvedka.in.UA, присвяченого впровадженню технологій competitive intelligence в сферу українського бізнесу. 

З липня по грудень 2013 року консультував Інформаційно-аналітичний центр РНБО з питань перевірки інформації та використання онлайн-засобів розслідувань, а також налагодження співробітництва з такими дослідницькими командами як Ukraine@War та Bellingcat.

Нагадаємо, 3 серпня 2016 року тодішня заступниця міністра інформаційної політики України Тетяна Попова подала у відставку. Вона заявила, що залишиться працювати як волонтер за проектами: відновлення мовлення, інформаційна реінтеграція окупованих районів Донбасу та Луганщини, захист свободи слова та права журналістів на професію.

23 серпня на своєму засіданні Кабінет міністрів України задовольнив заяву про відставку Попової.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3073
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду