Влада у Кремлі наказала російським ЗМІ припинити хвалити Трампа - Bloomberg

Влада у Кремлі наказала російським ЗМІ припинити хвалити Трампа - Bloomberg

16 Лютого 2017
1321
16 Лютого 2017
18:39

Влада у Кремлі наказала російським ЗМІ припинити хвалити Трампа - Bloomberg

1321
Кремль наказав державним засобам масової інформації (ЗМІ) припинити «улесливо» висвітлювати діяльність президента США Дональда Трампа.
Влада у Кремлі наказала російським ЗМІ припинити хвалити Трампа - Bloomberg
Влада у Кремлі наказала російським ЗМІ припинити хвалити Трампа - Bloomberg

Як відзначає видання, в колі керівництва Російської Федерації зростають побоювання, що політика Дональда Трампа щодо Москви не буде такою дружньою, як передбачалося.

Зокрема, наказ надійшов на тлі зростання антиросійських настроїв у Вашингтоні, а також спроб американських спецслужб дізнатися всю правду про контакти радників Трампа з Росією під час передвиборчої кампанії.

Однак в адміністрації президента Російської Федерації Володимира Путіна це рішення пояснили тим, що росіян більше не цікавлять деталі американської політики, стверджує джерело видання.

«Вони не обливатимуть Трампа брудом, просто перестануть говорити про нього так багато. Доля російсько-американських відносин виявилася менш передбачуваною, ніж це видавалося всього кілька тижнів тому», — зазначив виданню політичний коментатор російського телеканалу «Дождь» Костянтин Еггерт.

Раніше прес-секретар Білого дому Шон Спайсер повідомив, що президент США Дональд Трамп очікує, що РФ займеться деескалацією  в Україні та поверне Крим.

Напередодні радник президента США з національної безпеки Майкл Флінн залишив займану ним посаду. Раніше міністерство юстиції США попередило адміністрацію Трампа, що Флінн ввів в оману посадових осіб адміністрації щодо його комунікацій з російським послом і що він є «потенційно уразливим для шантажу з боку Росії».

Американське видання The New York Times повідомило, що члени виборчого штабу Дональда Трампа та інші наближені до республіканця люди мали регулярні контакти з високопоставленими співробітниками російських спецслужб упродовж року, який передував виборам у США. Після цього президент США Дональд Трамп назвав незаконною передачу даних засобам масової інформації розвідувальним співтовариством.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1321
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду