Відома дата прем'єри серіалу «Село на мільйон» на «1+1»

Відома дата прем'єри серіалу «Село на мільйон» на «1+1»

17 Листопада 2016
1911
17 Листопада 2016
13:57

Відома дата прем'єри серіалу «Село на мільйон» на «1+1»

1911
Вже 28 листопада о 21:00 на телеканалі «1+1» стартує 12-серійна комедія «Село на мільйон» виробництва «1+1 Продакшн».
Відома дата прем'єри серіалу «Село на мільйон» на «1+1»
Відома дата прем'єри серіалу «Село на мільйон» на «1+1»

За сюжетом дід заповідає трьом онукам мільйон євро за умови, що вони переїдуть з міст, де проживають, до села на Західній Україні, і не покинуть його протягом року більше, ніж на 24 години.

Таким чином, у боротьбу за спадок вступає моряк з Миколаєва Коля, роль якого в серіалі виконав Євген Капорін.

«У Колі є сильний стимул отримати мільйон. Він хоче, щоб життя його дітей було максимально комфортним, і дуже старається заради них. Коля усіма можливими способами намагався підзаробити грошей. А дізнавшись про спадок, без сумнівів погоджується затриматися в селі на найближчий рік», - говорить молодий актор.

Столичний «мажор» Тимур також розраховує отримати велику суму. Його в серіалі грає Костянтин Войтенко, якого глядачі каналу «1+1» полюбили за серіалом «Хазяйка».

«Тимур - нахабний, розпещений мамою хлопець. Він дуже хоче здаватися сміливим, серйозним, зухвалим, хоч і не зовсім є таким, - розповідає актор. - На відміну від своїх кузенів, Тимур добре знає, як поводитися з великими грошима».

Ще однією претенденткою на спадок діда є львів'янка Катерина, яку в серіалі зіграла Анна Кошмал.

«Сільське життя Катю не лякає: їй під силу впоратися з будь-якими труднощами, які можуть виникнути в селі, і самостійно створити всі умови для комфортного життя, - розповідає актриса. - На відміну від своїх кузенів, для Каті важливо в першу чергу не отримати мільйон, а зрозуміти, який урок онукам хотів піднести дід».

При цьому, якщо ніхто із спадкоємців не зможе протриматися в селі весь цей час, гроші перейдуть громаді у розпорядження сільського голови Івана.

У серіалі зіграють Анатолій Хостікоєв, Наталія Сумська, Юрій Горбунов, Олена Стефанська, Дмитро Сова та інші. Герої в «Селі на мільйон» говорять переважно українською мовою.

ВІДЕО: http://1plus1.ua/selo-na-miljon/video/borotba-za-didiv-spadok-divitsa-selo-na-miljon

Виробництвом серіалу займався «1+1 Продакшн». Продюсери - Олена Васільєва, Вікторія Лєзіна. Авторами сценарію є Ярослав Стень, Роман Розенгурт і Богдан Гациляк. Режисером проекту виступив Бата Недич.

Кому дістанеться спадок, дивіться з 28 листопада о 21:00 з понеділка по четвер на телеканалі «1+1».

Постер у форматі 3600 https://www.facebook.com/1plus1.ua/photos/a.132293473490528.34444.118116484908227/1166117366774795/?type=3&__mref=message_bubble

За додатковою інформацією звертайтесь до прес-служби каналу «1+1», +38 044 490 0101; media@1plus1.tv; www.1plus1.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба 1+1
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1911
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду