Призначення заступниці Авакова, відомої відвертими фото в соцмережах, відбулось із порушеннями

Призначення заступниці Авакова, відомої відвертими фото в соцмережах, відбулось із порушеннями

13 Листопада 2016
2220
13 Листопада 2016
17:01

Призначення заступниці Авакова, відомої відвертими фото в соцмережах, відбулось із порушеннями

2220
Перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко заявила, що призначення Анастасії Дєєвої заступницею міністра внутрішніх справ відбулось із порушеннями процедури і без конкурсу. Раніше в інтернеті були широко розповсюджені відверті фото Анастасії Дєєвої із її профілів в соцмережах.
Призначення заступниці Авакова, відомої відвертими фото в соцмережах, відбулось із порушеннями
Призначення заступниці Авакова, відомої відвертими фото в соцмережах, відбулось із порушеннями

Про порушення Ірина Геращенко написала в своєму Facebook.

«Питання не в фото - ню. Хто як хоче- той так і фотографується, і жодні фото не можуть бути підставою ані для призначень, ані для звільнень. Питання не в ханжестві, яке, як і сексизм, нам дійсно треба ще довго разом долати.  Питання в порушенні процедури. Заступника міністра з питань євроінтеграціі , попри процедуру, не узгодили з профільним віце-прем'єром з питань євроатлантичноі інтеграціі. Процедура призначення пройшла поза конкурсом. В анкеті явно вказані недостовірні дані. І це точно не сприяє ані євроінтеграціі, ані командній роботі уряду», - написала Ірина Геращенко.

При цьому у коментарях екс-керівник головного слідчого управління СБУ Василь Вовк додав, що недостовірно вказані дані в анкеті - це злочин.

«В анкеті явно вказані недостовірні дані... - це основна ознака злочину, передбаченого ст. 366 КК України (службове підроблення, тобто внесення службовою особою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей... карається обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років)», - написав Василь Вовк.

Екс-заступниця міністра інормаційної політики Тетяна Попова заявила, що доступ до обох сайтів з ню-фото нової заступниці глави МВС закрили за декілька годин після того, як фотографії почали поширюватися соцмережами.

«Доступ же до сайту, який опублікував персональні данні тисяч журналістів іноземних ЗМІ чомусь не можуть закрити останні 6 місяців. Навіть після ноти послів G7.  В той же час радники МВС кажуть про нового заступника та іі завдання: "Она владеет английским языком, знакома с правилами делового этикета и обращения с дипломатами. Ее задача – помогать министру внутренних дел, делать все, чтобы поддержка Америки, Японии и других стран, которые помогают нам в проведении реформ, не сокращалась, а увеличивалась, своими знаниями, опытом, обаянием". No comments», - написала вона в своєму Facebook.

Варто зазначити, що Анастасія Дєєва не закрила свій Facebook після публікації відвертих фото.

Відверті світлини заступниці Арсена Авакова все ще можна знайти в інтернеті

Нагадаємо, раніше в інтернеті була опублікована анкета 24-річної Анастасії Дєєвої, в які вказано, що її загальний досвід роботи - 10 років.

Фото угорі: Facebook Анастасії Дєєвої

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2220
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду