Поліція не знайшла вибухівки в офісі каналу «112 Україна»

Поліція не знайшла вибухівки в офісі каналу «112 Україна»

24 Жовтня 2016
917
24 Жовтня 2016
15:19

Поліція не знайшла вибухівки в офісі каналу «112 Україна»

917
Співробітники Нацполіції і сапери завершили оперативно-слідчі дії, які проходили в будівлі телеканалу «112 Україна» в Києві у зв'язку з повідомленням про мінування. Вибухівки не знайдено.
Поліція не знайшла вибухівки в офісі каналу «112 Україна»
Поліція не знайшла вибухівки в офісі каналу «112 Україна»

Про це повідомляє канал «112 Україна».

Як розповіла в ефірі кореспондентка телеканалу, робота мовника триває в штатному режимі.

«Близько 12.20 надійшов дзвінок, невідомий чоловік повідомив, що телеканал заміновано. Сапери, вибухотехніки, кінологи обстежили два поверхи телеканалу зі службовим собакою. Співробітників каналу евакуювали... Зараз всі слідчі дії завершені. Співробітники повернулися до нормальної роботи. Був складений акт про інцидент, який сьогодні відбувся на телеканалі. Робота триває в штатному режимі. Загрози життю немає. Біля каналу чергувала медична допомога. Ситуація спокійна, ефір триває, він не припинявся», - повідомила вона.

Правоохоронці повідомили, що ведуть роботу щодо встановлення особи аноніма, який повідомив про замінування.

Раніше повідомлялося, що на стаціонарний телефон телеканалу «112 Україна» зателефонував невідомий і повідомив, що телеканал заміновано. Співробітників телеканалу евакуювали, ефір не припинявся.

Нагадаємо, це не перший випадок повідомлення про мінування телеканалу «112 Україна». Так, 5 грудня 2015 року надійшла інформація про мінування каналу. Пізніше цю особу  затримала поліція. Йому інкримінували ст. 259 («Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян»). Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

На фото - під час слідчо-оперативних дій

Фото: «112 Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
917
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду