Комунальний канал із Запоріжжя витратить з бюджету майже 200 тисяч на ребрендинг

Комунальний канал із Запоріжжя витратить з бюджету майже 200 тисяч на ребрендинг

1 Жовтня 2016
1219
1 Жовтня 2016
10:30

Комунальний канал із Запоріжжя витратить з бюджету майже 200 тисяч на ребрендинг

1219
Комунальне підприємство «Муніципальна телевізійна мережа» (телеканал «МТМ», Запоріжжя) уклало угоду з фізичною особою підприємцем (ФОП) Іриною Франчук з Києва на підготовку та розробку ребрендингу вартістю 195 тис. грн.
Комунальний канал із Запоріжжя витратить з бюджету майже 200 тисяч на ребрендинг
Комунальний канал із Запоріжжя витратить з бюджету майже 200 тисяч на ребрендинг

Звіт про укладання угоди опубліковано у системі електронних закупівель «Прозоро», повідомляє видання «Наші гроші. Запоріжжя».

Закупівля оголошена 28 вересня і того самого дня завершена. При цьому договір з ФОП Франчук укладено ще 26 вересня, тобто до оголошення закупівлі.

Згідно угоди та додатків до неї ФОП Ірина Франчук має розробити головні заставки телеканалу, загальний брендинг (стилістка, логотип, навігація, графіка, музика тощо); оформлення програм «Новини», «Акценти тижня», «Аспекти» (логотипи, фон для студії, перебивки тощо). Угоду укладено до кінця року, при цьому конкретні терміни виконання робіт не вказані.

Договір підписано директором  КП «МТМ» Л. Маринюком.

Як повідомляло «Громадське ТБ. Запоріжжя», відповідно до рішення,ухваленого депутатами Запорізької міської ради у березні цього року, на муніципальний телеканал МТМ було виділено 3,8 млн. грн із запорізького бюджету.

У червні стало відомо, що депутати виділять каналу «МТМ» виділять фінансову підтримку з міського бюджету у розмірі 900 тис. грн. Як повідомив заступник гендиректора телеканалу Дмитро Великанов, якщо запорізькі обранці ухвалять таке фінансування, вже у жовтні місто отримає оновлений муніципальний телеканал.

Відповідно до пояснювальної записки проекту рішення, дві третини коштів (630 тис. грн.) планувалося витратити на «приведення рівня оплати прауці журналістів телеканалу у відповідність з соціальними нормами, затвердженими Державним бюджетом України, і до підвищення конкурентноздатності телеканалу на ринку праці, запобіганню відтоку кваліфікованих працівників».

Ще одну третину планувалося витратити на ребрендинг каналу, навчання та тренінги для журналістів, програмний аудит, розробку нової сітки мовлення, рейтингових соцопитувань, промо- та рекламних акцій.

Нагадаємо, голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко заявив, що лідерами серед противників європейської реформи медіасфери є Запорізька, Київська, Сумська, Чернігівська області та місто Київ.  За його словами, у 19 державних і комунальних друкованих видань, які повинні реформуватися відповідно до закону до кінця 2018 року, є спільна проблема: засновники-органи влади всупереч закону досі не ухвалили відповідне рішення.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1219
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду