НЛО TV покаже новий сезон серіалу «Сишиш шоу»

НЛО TV покаже новий сезон серіалу «Сишиш шоу»

16 Вересня 2016
11600
16 Вересня 2016
12:00

НЛО TV покаже новий сезон серіалу «Сишиш шоу»

11600
19 вересня на молодіжному телеканалі НЛО TV стартує третій сезон серіалу «Сишиш Шоу», який змінив формат зі скетчкому на ситком
НЛО TV покаже новий сезон серіалу «Сишиш шоу»
НЛО TV покаже новий сезон серіалу «Сишиш шоу»

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

У новому сезоні проект трансформувався зі скетчкому в ситком і називатиметься «Сишиш Шоу. Бар».

Також серіал поповнився акторським складом – адміністратор закладу Анна Францівна (Віра Мазур-Зіневич) і офіціантка Оля (Ліза Бакуліна).

Крім того, як зазначено в релізі, у «Сишиш Шоу. Бар» змінилась сюжетна лінія. Його герої Дрон (Андрій Бурим), Костиль (Дмитро Нєжельський), Цезар (Фелікс Аброскін) і Тайсон (Дмитро Соловйов) потрапляють в нові обставини.

«За сюжетом, Дрону в спадок дістається бар, яким він збирається керувати, розділяючи цю важливу місію зі своїми беззмінними товаришами…», - повідомляється в релізі.

 «Сишиш Шоу. Бар» виходитиме з понеділка по п'ятницю о 21:00 на НЛО TV.

Нагадаємо, з 2 вересня, в прямому ефірі каналу «НЛО TV» виходить новий сезон вечірнього «Люмпен Шоу». 4 вересня «НЛО TV» запустив гумористичну вечірню програму «На добраніч, днище» (російські Хрюша і Степаша up-to-date). Ведучі в образах свині (Володимир Петров), собаки (Олександр Барабошко) і «тітки Тані» (Тетяна Микитенко) обговорюватимуть цікаві соціальні теми, сперечатимуться і намагатимуться зрозуміти, хто правий, хто винен. Програма виходить  щонеділі о 23.00.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11600
Читайте також
02.01.2017 10:56
Інна Долженкова
для «Детектора медіа»
7 180
27.08.2016 10:59
Катерина Толокольнікова, Ірина Андрейців, «Детектора медіа»
12 704
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду