У Луцьку стався напад на оператора «ВолиньPost» (ВІДЕО)

У Луцьку стався напад на оператора «ВолиньPost» (ВІДЕО)

31 Серпня 2016
1399
31 Серпня 2016
12:45

У Луцьку стався напад на оператора «ВолиньPost» (ВІДЕО)

1399
У Луцьку водій-порушник напав на представника інтернет-видання «ВолиньPost» Миколу Гусара, коли журналісти супроводжували патрульних поліцейських, аби виявити, де у місті найбільше порушують правила дорожнього руху.
У Луцьку стався напад на оператора «ВолиньPost» (ВІДЕО)
У Луцьку стався напад на оператора «ВолиньPost» (ВІДЕО)

Про це повідомляє сайт «Громадське. Волинь».

Інцидент трапився у вівторок, 30 серпня. Як пише видання, водій «БМВ Х5» порушив правила дорожнього руху – перетнув дві суцільні смуги розмітки та заїхав на тротуар.

«Водій, рухаючив по вулиці Володимирській, перетнув подвійну суцільну лінію горизонтальної розмітки, та повернув ліворуч. Це є порушенням. Проте, спілкуючись з нами, він вів себе неадекватно»,  - заявив патрульний поліцейський Луцька Павло Каращук.

Водій-порушник агресивно відреагував на зйомку журналістів та накинувся на працівника «ВолиньPost» Миколу Гусаря, вживаючи нецензурну лексику на адресу як журналістів, так і поліцейських.

Журналістка «ВолиньPost» Анна Блиннікова викликала слідчо-оперативну групу та написала на порушника заяву в поліцію.

«Ми із оператором Миколою Гусаром написали заяву в поліцію на цього чоловіка. Сподіваємося, що це буде для нього і таких як він наукою», – зазначила вона.

Також поліцейські склали щодо порушника адмінпостанову за порушення правил дорожнього руху.

Нагадаємо, журналіст інтернет-видання «Район» Нестор Ліпич заявляє, що працівники поліції перешкоджали його професійній діяльності під час позачергових виборів до Верховної Ради України на виборчій дільниці в селі Черче (Камінь-Каширський район, Волинська область) і провели з ним незаконну «профілактичну бесіду».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1399
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду