Під Києвом представники забудовника напали на журналістів ICTV

Під Києвом представники забудовника напали на журналістів ICTV

29 Серпня 2016
1789
29 Серпня 2016
18:23

Під Києвом представники забудовника напали на журналістів ICTV

1789
В Ірпені на одному з будівництв представники забудовника напали на знімальну групу телеканалу ICTV, яка знімала будівельний кран, що впав на території.
Під Києвом представники забудовника напали на журналістів ICTV
Під Києвом представники забудовника напали на журналістів ICTV

Про це йдеться на сайті «Громади Приірпіння».

«Ми знімали програму, приїхали записати будівництво в Ірпіні й наприкінці вирішили зняти кран, який стояв завалений. Як тільки я заліз на плити, щоб розкадрувати кран, до мене прибіг охоронець й почав забороняти мені знімати й затуляти мене спиною. Я намагався його обійти, але він почав мене хапати руками й штовхати. Потім після короткої перепалки, коли я став пояснювати, що він перешкоджає моїй професійній діяльності, він схопив мене й скинув з плит. Я, слава богу, нормально приземлився, не постраждав особливо, але був шокований», - розповів виданню оператор телеканалу ICTV Костянтин Тюніков та додав, що знімальна група викликала поліцію, але охоронець встиг втікти.

Як зазначено на сайті, за фактом нападу на журналістів Ірпінською поліцією відкрите кримінальне провадження.

«По журналістам внесено відомості до ЄРДР по ст. 171 – перешкоджання журналіській діяльності, зараз розслідуємо цю справу. В моєму розумінні там перспектива направлення справи до суду найблищим часом, тому що я, наприклад, бачу в діях нападників чіткій склад злочину», – говорить начальник Ірпінської поліції Ігор Падюк.

Стосовно крану, що впав на будівництві, «Громаді Приірпіння» пан Падюк зазначив, що до поліції Ірпеня не було жодного звернення по цьому питанню.

Депутат Ірпінської ради Богдан Мельничук переконаний, що це будівництво незаконне.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1789
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду