Канал «Россия-1» приховав незручну цитату Путіна – «Парнас» (ВІДЕО)

Канал «Россия-1» приховав незручну цитату Путіна – «Парнас» (ВІДЕО)

27 Серпня 2016
1146
27 Серпня 2016
15:24

Канал «Россия-1» приховав незручну цитату Путіна – «Парнас» (ВІДЕО)

1146
Російська опозиційна партія «Парнас» викрила брехню співробітників телеканалу «Россия-1». Це сталося після передвиборних дебатів у четвер, 24 серпня, в яких взяв участь лідер партії Михайло Касьянов.
Канал «Россия-1» приховав незручну цитату Путіна – «Парнас» (ВІДЕО)
Канал «Россия-1» приховав незручну цитату Путіна – «Парнас» (ВІДЕО)

Про це повідомляє російське видання «Журдом».

Під час дебатів Михайло Касьянов навів як приклад заяву президента Росії Володимира Путіна.

«Путіну на своїй прямій лінії один сільський житель поставив запитання: "Як їздити на автомобілі, якщо доріг немає?" І Путін відповів: "А навіщо вам автомобіль, раз у вас доріг немає". Ось це державний підхід до вирішення інфраструктурних питань», - цитує Михайла Касьянова Znak.com.

На це ведучий дебатів на каналі «Россия 1» сказав, що не пам'ятає такого вислову Путіна.

Пізніше він додав: «Поки йшов блок політичної реклами, наші редактори перевіряли, чи була така відповідь Володимира Путіна, не знайшли такої відповіді».

Пізніше «Парнас» опублікував ролик з фрагментом даного висловлювання президента. Йдеться про пряму лінію Володимирп Путіна в квітні 2014 року. Питання президенту тоді поставив житель села Бельго Хабаровського краю, як платив податок на утриманні доріг. Президент Росії розцінив питання як жарт.

«Пряма лінія з Володимиром Путіним» - щорічна телепрограма, в ході якої президент, а раніше прем'єр-міністр Російської Федерації Володимир Путін відповідає на питання населення Росії. Програму транслюють російські «Первый канал», «Россия-1», «Россия-24» та інші канали.

Нагадаємо, як свідчить нещодавнє опитування «Левада-центру», телебачення для жителів Росії залишається основним джерелом інформації про події у країні та світі: йому вірять 59% росіян. Три роки тому таких було 51%. На другому місці у «рейтингу довіри» - інтернет-видання, яким довіряють 20% респондентів. Інформації від друзів і соціальних мереж довіряють 12% росіян, відмічають соціологи.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1146
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду