У співачки Марії Бурмаки помер батько

У співачки Марії Бурмаки помер батько

3 Серпня 2016
1871
3 Серпня 2016
14:43

У співачки Марії Бурмаки помер батько

1871
2 серпня пішов з життя батько артистки Марії Бурмаки, – український історик, викладач Віктор Павлович Бурмака
У співачки Марії Бурмаки помер батько
У співачки Марії Бурмаки помер батько

Про це співачка написала на своїй сторінці у Facebook.

За словами пані Бурмаки, її батько був хворий на рак.

«... Чотири з половиною роки він боровся із важкою онкологією. Боролись ми всі. Я дуже дякую кожному, хто був поряд. Ваша моральна, фізична і фінансова підтримка була неоціненною. Я ніколи не залишу вас в біді. Останні пару місяців були невиносимі, останні пару тижнів – це був ад. Він стійко тримався і от сьогодні о 20-15 його душа відлетіла у вічність. Ми були поряд. Я дуже вірю, що вже зараз він зустрів маму , яку дуже любив. Упокой, Господи, його душу. Дякую, Боже, за все», – написала вона.

Як повідомляє артистка, всі, хто знав її батька, зможуть проститися з ним 4 серпня о 10:00 у церкві Київського військового госпіталя.

«Там тато провів останні два тижні, там нам допомагали в цей важкий період, там отець Олег вчора робив останнє соборування і звідти він пішов у вічність»,  написала пані Бурмака.

 Поховають Віктора Павловича Бурмаку на місцевому кладовищі у Бортничах, там де було поховано його дружин та матір Марії.

Колектив редакції «Детектора медіа» висловлює Марії Бурмаці свої щирі співчуття.

Фото: Facebook Марії Бурмаки

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1871
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду