Фільм «Люксембург» Мирослава Слабошпицького  візьме участь у Venice Production Bridge

Фільм «Люксембург» Мирослава Слабошпицького візьме участь у Venice Production Bridge

30 Липня 2016
6223
30 Липня 2016
22:50

Фільм «Люксембург» Мирослава Слабошпицького візьме участь у Venice Production Bridge

6223
Новий проект українського кінорежисера Мирослава Слабошпицького «Люксембург» візьме участь в Venice Production Bridge 73-го Міжнародного Венеційського кінофестивалю (73rd Venice Film Festival), який відбудеться цього року 7-17 вересня. Це перший випадок, коли Venice Production Bridge відібрав український проект.
Фільм «Люксембург» Мирослава Слабошпицького  візьме участь у Venice Production Bridge
Фільм «Люксембург» Мирослава Слабошпицького  візьме участь у Venice Production Bridge

Про це інформує сам режисер і повідомляє сайт кінофесту.

Venice Production Bridge – велика індустріальне подія Венеційського фестивалю, важлива частина кіноринку – був створений в 2012 році для сприяння розвитку та виробництва міжнародних і європейських аудіовізуальних проектів. Venice Production Bridge пройде 1-5 вересня в Excelsior Hotel на острові Лідо і стане марафоном зустрічей «один на один» режисера і продюсера з найбільшими дистриб'юторами, сейлз- агентами, представниками фондів, телеканалів й іншими учасниками професійного форуму, зацікавленими в покупці або фінансуванні нових європейських і міжнародних проектів.

Таким чином фільм «Люксембург» Мирослава Слабошпицького  отримає додаткову можливість розширити свій список партнерів.

Нагадаємо, що проект «Люксембург» удостоєний декількох престижних нагород, в тому числі - на аналогічних копродакшн-маркетах. Це перший український проект, який отримав Global Filmmaking Award на кінофестивалі Санденс-2015 року у США і приз за самий багатообіцяючий проект CineMart Роттердамського кінофестивалю від каналу ARTE. На кіноринку Каннського фестивалю 2015 року права на прокат ще не знятого фільму «Люксембург» були продані для територій Чехії, Словаччини, країн колишньої Югославії, Греції, Португалії, Бенілюксу. В процесі переговорів – продаж на території США і Франції. Фінансові партнери фільму CNC (Франція), Фонд Хуберта Белса Роттердамського кінофестивалю (Нідерланди), Сурфонд (Норвегія), Державне агенство України з питань кіно (проект є переможцем 7-го пітчингу Держкіно).

Всього на Venice Production Bridge відібрано 40 аудіовізуальних проектів різних напрямів. У секції ігрового кіно представлені 9 європейських фільмів, в тому числі «Люксембург» Мирослава Слабошпицького.

Нагадаємо, кінорежисери Мирослав Слабошпицький («Плем’я») і Володимир Тихий («Зелена Кофта», «Вавілон 13») об’єдналися задля продюсування документального фільму з робочою назвою «Олесь Ульяненко: без цензури». Документальний фільм – про долю «першого офіційно забороненого письменника незалежної України», з яким Слабошпицького і Тихого пов’язували дружні стосунки.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6223
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду