Росіян каратимуть за гру у Pokemon GO

Росіян каратимуть за гру у Pokemon GO

19 Липня 2016
1861
19 Липня 2016
09:00

Росіян каратимуть за гру у Pokemon GO

1861
Відому мобільну гру Pokemon GO в Росії визнали сатанинською загрозою.
Росіян каратимуть за гру у Pokemon GO
Росіян каратимуть за гру у Pokemon GO

Про це повідомляє 24 канал.

«Відчуття, що диявол прийшов через цей механізм і намагається просто розвалити нас зсередини духовно. Це нав'язане ззовні людьми, які точно розуміють, що пройде рік-другий і наслідки будуть незворотними», – заявив депутат Держдуми Франц Клинцевич.

Як повідомляється на сайті телеканалу, в Росії гра ще офіційно не вийшла. Та за віртуальних покемонів влада погрожує вже реальними штрафами і відсидками.

Ціль гри Pokemon Go – спіймати якнайбільше покемонів і розвивати свого персонажа. Люди, які грають у цю віртуальну гру, зазвичай відвідують різні місця у пошуках монстрів-покемонів, яких вони фотографують на смартфони.

Нагадаємо, нещодавно 24-річний житель Нової Зеландії Том Каррі (Tom Currie) звільнився з роботи, щоб весь свій час приділяти пошуку і розвитку покемонів в грі Pokemon Go.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1861
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду