Народний депутат і телеведучий Сергій Каплін іде з каналу «112 Украина» (ОНОВЛЕНО)

Народний депутат і телеведучий Сергій Каплін іде з каналу «112 Украина» (ОНОВЛЕНО)

8 Липня 2016
7152

Народний депутат і телеведучий Сергій Каплін іде з каналу «112 Украина» (ОНОВЛЕНО)

7152
Народний депутат Сергій Каплін, який вів на каналі «112 Украина» програму «Народна прокуратура», переходить працювати на NewsOne
Народний депутат і телеведучий Сергій Каплін іде з каналу «112 Украина» (ОНОВЛЕНО)
Народний депутат і телеведучий Сергій Каплін іде з каналу «112 Украина» (ОНОВЛЕНО)

Цю інформацію «Детектору медіа» підтвердив Сергій Каплін.

За його словами, з каналу «112 Украина» він іде як ведучий, проте й надалі співпрацюватиме з колективом телеканалу.

«Я буду займатись цим проектом не як медійна особистість, а як людина, котра братиме участь у розслідуваннях, допомагатиме збирати інформацію, підтримувати депутатськими запитами та іншими діями. Ми будемо поступово йти в класичний незалежний проект. Я все, що міг, віддав цьому проекту, і тепер хочу, щоб він працював як неперсональний, незалежний від політика, проект, який бореться з корупцією», – прокоментував «Детектору медіа» подальшу співпрацю з каналом «112 Украина» Сергій Каплін.

На каналі NewsOne депутат працюватиме над новим політичним шоу «Прогноз погоди з Сергієм Капліним». За його словами, програма виходитиме в прямому ефірі щосуботи о 20:00. Перший випуск NewsOne покаже 9 червня.

«Що стосується NewsOne, то я вважаю, що це правильний формат, коли ми підтримуємо канали таким чином, беручи участь у тих чи інших спільних проектах. Ми починаємо великий проект. Попередня його назва – "Прогноз погоди з Сергієм Капліним", зрозуміло, що політичної погоди. Ми будемо прогнозувати й, найголовніше, давати разом із гостями студії свої пропозиції щодо ситуації в країні», – розказав  Сергій Каплін.

Прес-служба каналу «112 Украина» повідомила, що з 4 червня програма журналістських розслідувань «Народна прокуратура» переформатувалася й виходить без ведучого.

«Восени в програмі плануються чергові зміни формату»прокоментували в прес-службі.

Інформацію, хто стане новим ведучим програми «Народна прокуратура», канал поки не розголошує.

Наразі «Детектор медіа» чекає на коментар від телеканалу NewsOne.

Нагадаємо, нещодавно колишня радниця екс-президента Віктора Януковича Ганна Герман стала ведучою програми «Суб’єктивні підсумки тижня» на телеканалі NewsOne.

Раніше, 21 травня о 21.00 на NewsOne у прямому эфірі вийшов пілотний випуск програми «Правда Ляшка». Ще раніше на каналі з'явилася авторська програма депутата Вадима Рабіновича «Суб'єктивні підсумки тижня». 

У лютому канал NewsOne запустив проект «Трафік з Іллею Ківою», ведучим якого став тодішній начальник департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції Ілля Ківа.

На фото – народний депутат Сергій Каплін

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7152
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду