В Росії журнал РБК відокремиться від об'єднаної редакції холдингу

В Росії журнал РБК відокремиться від об'єднаної редакції холдингу

8 Липня 2016
1324

В Росії журнал РБК відокремиться від об'єднаної редакції холдингу

1324
Російський журнал, який входить в холдинг РБК, працювати окремою редакцією.
В Росії журнал РБК відокремиться від об'єднаної редакції холдингу
В Росії журнал РБК відокремиться від об'єднаної редакції холдингу

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив головний редактор журналу РБК Валерій Ігуменов.

«Решение о выделении журнала РБК в отдельное медиа обсуждалось в холдинге давно, с июня, если не с мая. Просто потому, что журнал и главный новостной сайт страны - очень разные по ритму и по задачам, это как один человек одновременно пытается плыть и лететь», – пише Ігуменов.

За його словами, заступником головного редактора буде керівник відділу «Технології та медіа» в об'єднаній редакції Поліна Русяєва-Цимбізова.

Ігуменов також зазначає, що рішення працювати окромою редакцією не пов’язане зі зміною керівництва РБК.

«Никакого редакционного конфликта вокруг этой концепции нет - мы просто решили и постарались убедить в этом руководство, что эту концепцию и этот продукт имеет смысл делать и двигать сравнительно небольшой, но отдельной редакцией. Мы знали о том, что Объединенную редакцию возглавят Лиза и Игорь, мы рады их появлению и мы будем сотрудничать с ними, чтобы делать медиа под брендом РБК еще лучше», – зазначив головний редактор журналу.

Нагадаємо, нещодавно новими «керівниками об'єднаної редакції» холдингу РБК в Росії призначені Єлизавета Голікова та Ігор Тросніков, які раніше працювали в ТАСС.

З 25 липня колишній керівник редакції РБК Роман Баданін обійматиме посаду головного редактора російського телеканалу «Дождь». Про його звільнення з РБК стало відомо в травні 2016 року. Тоді, нагадаємо, з холдингу були звільнені також шеф-редактор холдингу Єлизавета Осетинська і головний редактор газети РБК Максим Солюс.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1324
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду