Мер Дніпра повідомляє про напад на журналістів та комунальників

Мер Дніпра повідомляє про напад на журналістів та комунальників

5 Липня 2016
1463

Мер Дніпра повідомляє про напад на журналістів та комунальників

1463
Міський голова Дніпра Борис Філатов заявив, що депутат міської ради разом Руслан Краснов із невідомими особами спортивної зовнішності напав на комунальників та місцевих журналістів.
Мер Дніпра повідомляє про напад на журналістів та комунальників
Мер Дніпра повідомляє про напад на журналістів та комунальників

Про це Борис Філатов написав у своєму Facebook.

«Сьогодні в районі 12.00 на працівників комунального підприємства, які приїхали реконструювати клумби біля кафе "Ріо" на набережній, було скоєно напад», - написав міський голова.

За словами Бориса Філатова, жителі міста неодноразово скаржилися до виконкому міської ради, що відвідувачі кафе паркують свої автомобілі в пішохідній зоні і перешкоджають відпочинку громадян. Комунальними службами було прийнято рішення підняти бордюри, щоб перешкодити проїзду транспорту на тротуар і розширити клумби з зеленими насадженнями.

«В результаті, група спортсменів на чолі з депутатом міської ради Русланом Красновим, сином іншого депутата міськради і кандидатом в депутати до Верховної Ради Загіда Краснова, погрожуючи фізичною розправою бейсбольними битами, напала на комунальників і журналістів. Останні ретирувалися з місця подій і знімали здалеку, як тітушки вантажать біти в чорні джипи», - стверджує Борис Філатов.

«Це Дніпро, дитинко, це Дніпро. Місто, в якому нечисть, при повному потуранні правоохоронців, відчуває себе безкарно», - констатував міський голова.

Нагадаємо, Дніпропетровська обласна влада чотири місяці не виносить на розгляд депутатів рішення зборів трудового колективу дніпропетровської обласної газети «Зоря» про участь у реформуванні друкованих ЗМІ на першому етапі. Натомість у газети планують забрати приміщення редакції.

На фото - Борис Філатов стверджує, що на знімку - депутати з бітами

Фото: Facebook Бориса Філатова

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1463
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду