Стартував прийом робіт на музичний пітчинг The Next Big Thing-2016

Стартував прийом робіт на музичний пітчинг The Next Big Thing-2016

30 Травня 2016
1699
30 Травня 2016
16:26

Стартував прийом робіт на музичний пітчинг The Next Big Thing-2016

1699
30 травня в рамках фестивалю «Де кіно» розпочався прийом робіт на музичний пітчинг The Next Big Thing-2016. 12 українських артистів дали можливість кожному охочому зняти відеоісторії на їхні пісні.
Стартував прийом робіт на музичний пітчинг The Next Big Thing-2016
Стартував прийом робіт на музичний пітчинг The Next Big Thing-2016

До 30 червня на сайті фестивалю можна обрати пісню, зняти кліп і надіслати його організаторам проекту. Серед артистів, які надали свої музичні твори в рамках конкурсу: Jamala, The Hardkiss, Onuka, Kozak System, Pianoбой, Друга ріка, The Maneken,Bahroma, Monatik, Sunsay, ТНМК та PUR:PUR.

Переможця буде обрано шляхом відкритого голосування, що проходитиме з 1 по 8 липня. Крім того, роботи оцінять і члени журі: співзасновник MOZGI Entertainment Ірина Горовая, шеф-редактор онлайн-платформи Cultprostir.ua Ігор Панасов, режисер Семен Горов, кінооператор Сергій Михальчук, прес-секретар VK в Україні Влад Леготкін та генеральний директор ELLO Валерій Сігал. Голова журі - продюсер 1+1 Production Вікторія Лєзіна.

За сумою голосів користувачів і балів журі буде сформовано шорт-лист із 30 півфіналістів, імена яких буде оголошено 21 липня. Вони матимуть 10 днів, аби покращити свій кліп, рекомендації дадуть самі артисти.

Протягом прийому робіт раз на тиждень автори пісень будуть ділитись враженнями від побаченого у відеоблогах. Також пітчинг супроводжуватиме професійна частина: практичні майстер-класи, лекції, спеціальні покази.

Фінал The Next Big Thing-2016 відбудеться 23 вересня у Києві на фестивалі «Де кіно» - на великому екрані будуть презентовані допрацьовані кліпи фіналістів і будуть визначені переможці: володар Гран-прі, перше, друге та третє місце.

Конкурс проходить за підтримки 1+1 Production, а володар Гран-прі матиме можливість зняти кліп для переможця «Голосу країни-6».

Деталі  - на офіційному сайті фестивалю.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1699
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду