Нацрада призначила представників в Івано-Франківській та Миколаївській областях

Нацрада призначила представників в Івано-Франківській та Миколаївській областях

8 Жовтня 2015
2496
8 Жовтня 2015
15:02

Нацрада призначила представників в Івано-Франківській та Миколаївській областях

2496
Нацрада призначила представників в Івано-Франківській та Миколаївській областях
Нацрада призначила представників в Івано-Франківській та Миколаївській областях

8 жовтня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила своїх представників в Івано-Франківській та Миколаївській областях - Ігоря Маслова та Сергія Бондура, які до серпня 2015 року обіймали ці посади. Обидва представники призначені строком на чотири роки.

 

У конкурсі на вакантну посаду представника Нацради в Івано-Франківській області брали участь два претенденти, і конкурсна комісія рекомендувала Ігоря Маслова, який набрав під час іспиту 24 бали з 25 можливих.

 

Ігор Маслов у 2011-2015 роках працював представником Нацради в Івано-Франківській області, а наразі працює головним спеціалістом відділу зв'язків з громадськістю Івано-Франківської обласної державної адміністрації. Він є кандидатом технічних наук, має 60 наукових робіт. Стаж роботи - 30 років, з яких 17 років - на державній службі. Працював науковцем у сфері нафти й газу, головним редактором в Івано-Франківську, викладачем, потім представником Нацради.

 

У конкурсі на вакантну посаду представника Нацради в Миколаївській області теж брали участь два претенденти, які набрали однакову кількість балів, але конкурсна комісія рекомендувала Сергія Бондура, який уже має відповідний досвід роботи.

 

Сергій Бондур у 2007-2015 роках працював представником Нацради в Миколаївській області, нині очолює відділ з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення в одній з районних міських адміністрацій Миколаєва. Його стаж роботи - 28 років, з них 22 - на державній службі. Працював редактором на радіо в Миколаєві, редактором і заступником головного редактора Миколаївської ОДТРК, програмним директором і заступником генерального директора місцевих миколаївських телерадіокомпаній, потім представником Нацради.

 

Невдовзі Нацрада має також підбити підсумки конкурсу на вакантну посаду представника в Київській області, на якій до 1 вересня працювала Лілія Боровських.

 

Нагадаємо, 21 травня Нацрада обрала та призначила своїх представників у Луганській і Хмельницькій областях.

 

Раніше, 6 березня, Нацрада призначила своїх представників у 13 областях - Вінницькій, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Львівській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Херсонській, Чернівецькій і Чернігівській. Детальніше читайте в матеріалі «Хто представлятиме Нацраду в регіонах».

 

До цього Нацрада провела ротацію ще п'яти своїх представників у регіонах: у Кіровоградській та Харківській областях, у Києві, Донецькій та Волинській областях.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2496
Читайте також
08.02.2024 12:57
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
1 125
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду