Редакція ТСН відправила книгу «Війна очима ТСН» сімом світовим лідерам

Редакція ТСН відправила книгу «Війна очима ТСН» сімом світовим лідерам

5 Жовтня 2015
2553
5 Жовтня 2015
19:15

Редакція ТСН відправила книгу «Війна очима ТСН» сімом світовим лідерам

2553
Редакція ТСН відправила книгу «Війна очима ТСН» сімом світовим лідерам
Редакція ТСН відправила книгу «Війна очима ТСН» сімом світовим лідерам

Редакція «Телевізійної служби новин» (ТСН) телеканалу «1+1» відправила примірники своєї книги «Війна очима ТСН» сімом світовим лідерам, записавши також відеозвернення до них. Про це повідомляє прес-служба каналу «1+1».

 

Семеро журналістів та ведучих ТСН записали відеозвернення до світових лідерів, у яких вони розповіли про війну в Україні та запропонували дізнатися про неї більше завдяки англомовній версії книги «Війна очима ТСН».

 

Відеозвернення були записані різними мовами. Так, Алла Мазур заговорила польською, Наталія Мосейчук - російською, Соломія Вітвіцька - німецькою, а Марічка Падалко - англійською. Окрім ведучих, свої звернення записали журналісти ТСН Андрій Цаплієнко, Олександр Моторний та Олексій Бобровников.

 

«Англомовний наклад книги був спеціально створений для того, щоб не лише українці, а й увесь світ дізнався про те, що насправді відбувається в нашій країні. Книги були відправлені сімом світовим лідерам, серед яких президент США Барак Обама, канцлер Німеччини Ангела Меркель, президент Франції Франсуа Олланд, голова уряду Іспанії Маріано Рахой, президент Італії Серджо Матарелла, президент Польщі Анджей Дуда. Окреме місце в цьому списку займає президент Російської Федерації Володимир Путін, до якого звернулась ведуча ТСН Наталія Мосейчук», - йдеться в повідомленні прес-служби «1+1».

 

Директор департаменту новин «1+1» Сергій Попов сподівається, що завдяки зверненням журналістів і ведучих ТСН вдасться розкрити очі на трагедію в Україні найвпливовішим світовим лідерам. «Щодня кореспонденти ТСН знаходяться у зоні бойових дій на сході України. Щодня вони, так само, як і наші захисники, ризикуючи власним життям і здоров'ям, роблять все можливе для того, щоб українці дізнались правду про події, які відбуваються на фронті. Їх розповіді, зібрані у книзі «Війна очима ТСН», - не художній витвір, а в першу чергу, наше сьогодення. А завдяки англомовній версії книги - це й можливість розповісти про нашу війну світові», - сказав він.

 

З 5 жовтня відеоролики будуть з'являтися на сайті tsn.ua.

 

Нагадаємо, «Війна очима ТСН» - це книга та мультимедійний проект, що складається з 28 історій у вигляді есе, а також розширеної версії відео-розповідей, інформаційних довідок та інтерактивної карти, зібраних на сайті war.tsn.ua. Герої проекту - журналісти та оператори, які їздять у відрядження до зони АТО.

 

12 липня примірник книги «Війна очима ТСН» Президенту України Петрові Порошенку подарувала ведуча «ТСН Тиждень» Алла Мазур.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2553
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду