У Бахмуті на Донеччині починає вихід газета для переселенців

У Бахмуті на Донеччині починає вихід газета для переселенців

30 Вересня 2015
1417
30 Вересня 2015
11:37

У Бахмуті на Донеччині починає вихід газета для переселенців

1417
У Бахмуті на Донеччині починає вихід газета для переселенців
У Бахмуті на Донеччині починає вихід газета для переселенців

Сьогодні, 30 вересня, у Бахмуті (колишній Артемівськ, Донецька область) починає вихід газета «Новый житель», яка створена для переселенців, що проживають на території міста та району. Про це повідомляє Інститут масової інформації  (ІМІ) з посиланням на волонтерську організацію «Бахмут український».

 

Видання друкуватиметься за підтримки Управління Верховного комісара ООН у справах біженців та Датської Ради у справах біженців.

 

«В інформаційному аркуші автори планують розміщувати довідкову інформацію, історії переселенців, новини, поради, контакти, і роз'яснення законодавства, оголошення», - зазначає ІМІ.

 

Видання буде розповсюджуватися безкоштовно разом з місцевою газетою «Вперед» та через соціальні служби.

 

Електронна версія газети буде доступна для читання в групі соціальної мережі Facebook «Бахмут українській».

 

Нагадаємо, днями в окупованому терористами Донецьку підпільно почали видавати проукраїнську газету «Мирный Донбасс». У реквізитах зазначається, що газета видається «Фронтом звільнення Донбасу». Матеріали для газети пишуть місцеві журналісти, які зокрема спростовутимуть дезінформацію, поширювану ЗМІ так званої «Новоросії» та російськими телеканалами.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1417
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду