Президент України закликав ООН засудити пропагандистські гібридні війни

Президент України закликав ООН засудити пропагандистські гібридні війни

30 Вересня 2015
1620
30 Вересня 2015
10:06

Президент України закликав ООН засудити пропагандистські гібридні війни

1620
Президент України закликав ООН засудити пропагандистські гібридні війни
Президент України закликав ООН засудити пропагандистські гібридні війни

Президент України Петро Порошенко на сесії Генеральної Асамблеї назвав агресію проти України моральним тестом для всього цивілізованого світу. Про це повідомляє офіційний портал глави держави.

 

За його словами, у протистоянні агресору Україна сьогодні найбільше потребує солідарності, яка є сильною зброєю проти несправедливості. «Ми обов'язково переможемо, бо правда на нашому боці. Але ми це зробимо набагато швидше, якщо відчуватимемо підтримку і солідарність всієї міжнародної спільноти», - наголосив Петро Порошенко.

 

За словами Петра Порошенка, триваюча гібридна війна Росії проти України засвідчила, що перед міжнародним співтовариством постав ще один виклик, якій потребує консолідації зусиль.

 

«Окремою формою невійськової агресії стали повномасштабні інформаційні війни і пропагандистські кампанії. Фейкові новини, відверта брехня для виправдання агресії, пропаганда нетерпимості і насильства є явищами одного рівня, які підривають принципи свободи слова. Тому завдання щодо зміцнення ролі інформації у справі підтримання миру та безпеки - як ніколи актуальне», - сказав Петро Порошенко.

 

Президент України закликав Генеральну Асамблею рішуче засудити ці ганебні явища і обговорити шляхи протидії їм.

 

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко, виступаючи на сесії Генеральної Асамблеї ООН, закликав ООН і держави-члени організації розпочати безстрокову міжнародну кампанію тиску на російську владу, щоб змусити її негайно звільнити всіх українських громадян, яких вона утримує в заручниках.

 

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що представник ОБСЄ із питань свободи слова Дуня Міятович підготує доповідь про факти російської пропаганди у світових ЗМІ.

 

«Детектор медіа»

Фото - офіційний портал глави держави

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1620
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду