Шляхом краудфандингу кінофестиваль «Молодість» зібрав 160 доларів

Шляхом краудфандингу кінофестиваль «Молодість» зібрав 160 доларів

29 Вересня 2015
2481
29 Вересня 2015
16:44

Шляхом краудфандингу кінофестиваль «Молодість» зібрав 160 доларів

2481
Шляхом краудфандингу кінофестиваль «Молодість» зібрав 160 доларів
Шляхом краудфандингу кінофестиваль «Молодість» зібрав 160 доларів

За 26 днів поціновувачі Київського міжнародного кінофестивалю (КМКФ) «Молодість» перерахували 160 доларів на підтримку цьогорічного кінофоруму. Про це свідчать дані сайту Indiegogo.

 

Долучитися до збору коштів команда «Молодості» закликала після того, як зіткнулася з фінансовими труднощами. Для тих, хто готовий вести пожертву, передбачені подарунки з фірмовою символікою - фестивальні листівки (25 доларів внеску), постери (50 доларів), футболки (75 доларів), сумки (100 доларів), «ексклюзивні українські сувеніри» (175 доларів). Фундаторам більших сум дарують фестивальні абонементи, абонементи на розважальні заходи у нічному клубі, запрошення на заходи за участі кінозірок і право стати спонсорами призів фестивалю.

 

Як писала «Детектор медіа», генеральний директор КМКФ «Молодість» Андрій Халпахчі повідомив, що бюджет цьогорічного кінофестивалю сформовано лише на 5%.

 

Цьогоріч державне фінансування кінофестивалю скорочено майже вдвічі. Державне агентство України з питань кіно надасть 552 тис. грн, тоді як минулого року ця сума складала 950 тис. грн. Голова відомства Пилип Іллєнко повідомив, що попри цьогорічне обмеження у коштах, «Молодість» отримала найбільшу підтримку.

 

З проханням посприяти проведенню цьогорічного фестивалю дирекція КМКФ «Молодість» звернулася до київського міського голови Віталія Кличка.

 

45-й Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість» пройде з 24 жовтня по 1 листопада.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2481
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду