«Вавилон’13» підготував мікрофільм про пораненого мінера

«Вавилон’13» підготував мікрофільм про пораненого мінера

16 Вересня 2015
1541
16 Вересня 2015
12:47

«Вавилон’13» підготував мікрофільм про пораненого мінера

1541
Об’єднання документалістів збирає кошти на його реабілітацію
«Вавилон’13» підготував мікрофільм про пораненого мінера
«Вавилон’13» підготував мікрофільм про пораненого мінера

Учасники об'єднання режисерів документального кіно «Вавилон'13» підготували мікрофільм «Кріт» про українського військового-мінера Анатолія Фатеєва, якого було поранено під час виконання бойового завдання.

 

Назва фільму - позивний мінера. Як ідеться у стрічці, пан Фатеєв родом  з Дніпродзержинська (Дніпропетровська область). Під час Революції гідності він мешкав у Броварах на Київщині, куди прибув заробити кошти, аби сплатити банку кредит. Через ці зобов'язання пан Фатєєв не долучився до учасників Майдану. Коли почалися військові дії на сході України, пішов добровольцем на фронт.

 

«Якщо сидіти вдома і нікуди не пхати носа, то завтра сепаратисти будуть у Броварах», - пояснив він своїй сім'ї.

 

 

 

Після тяжкого поранення, як ідеться у стрічці, Анатолій Фатєєв здобув підтримку дружини й своєї родини. Однак для реабілітації мінера в Австрії потрібні кошти, яких у сім'ї немає. «Вавилон'13» закликає усіх небайдужих допомогти.

 

 

Як писала «Детектор медіа», перший повнометражний фільм «Вавилону'13» «Сильніше, ніж зброя» потрапив до списку 10 фільмів-номинантів 7-го Міжнародного Лондонського артфестивалю Passion For Freedom, що відбудеться 21-26 вересня. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1541
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду