Зранку відсутнє телерадіомовлення через профілактику Концерну РРТ

Зранку відсутнє телерадіомовлення через профілактику Концерну РРТ

7 Вересня 2015
2243
7 Вересня 2015
09:17

Зранку відсутнє телерадіомовлення через профілактику Концерну РРТ

2243
Зранку відсутнє телерадіомовлення через профілактику Концерну РРТ
Зранку відсутнє телерадіомовлення через профілактику Концерну РРТ

Сьогодні, 7 вересня, з 5.00. до 14.00 на території України буде відсутнє телерадіомовлення через планово-профілактичниі роботи на всьому комплексі обладнання Концерну радіомовлення, радіозв'язку і телебачення (КРРТ). Про це йдеться в оголошенні на сайті КРРТ.

 

«Звертаємо вашу увагу, що 7 вересня згідно узгодженого з замовниками графіку планово-профілактичних робіт на 2015 рік буде виконуватись піврічне технічне обслуговування антенно-фідерних систем та пристроїв електроживлення РТПС, РТС, РРС та ЦКУ РТ, а також на обладнанні земних супутникових передавальних станцій телепорту «Калинівка» та ЦКЗ Концерну РРТ м. Золочів», - повідомляє Концерн РРТ.

 

Під час проведення робіт 7 вересня вимкнене обладнання, яке задіяне в розповсюдженні телевізійних та радіопрограм. З 5 до 14.00 буде повністю або частково буде відсутнє ефірне мовлення як в аналоговому так і в цифровому форматі.

 

Як повідомили «Детектор медіа» у Концерні, технічні роботи згідно узгоджених термінів відбуваються на як на передавальних станціях, так і на силовому обладнанні на всій території України.

 

Водночас деякі з кабельних операторів транслюють частину телеканалів. Так у Києві у мережі «Ланет» станом на 9.00 передаються телеканали «1+1», «Інтер», «Україна», ТЕТ, «Рада», «2+2», «Мега», «Еспресо» та інші. Мовлення таких каналів як ICTV, Новий канал, СТБ та інших відсутнє. У КРРТ пояснили це особливостями угод з кабельними операторами.

 

Нагадаємо, у серпні Кабінет Міністрів України призначив генеральним директором Коцерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (КРРТ) Володимира Іщука.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2243
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду