У Донецьку помер оператор російського 5-го каналу (ОНОВЛЕНО)

У Донецьку помер оператор російського 5-го каналу (ОНОВЛЕНО)

23 Серпня 2015
5526
23 Серпня 2015
17:19

У Донецьку помер оператор російського 5-го каналу (ОНОВЛЕНО)

5526
Керівництво телекомпанії підтверджує
У Донецьку помер оператор російського 5-го каналу (ОНОВЛЕНО)
У Донецьку помер оператор російського 5-го каналу (ОНОВЛЕНО)

23 серпня у селищі Трудовському, що в Петровському районі Донецька, помер оператор російського 5-го каналу Дмитро Сергеєв (деякі ЗМІ зазначили прізвище Козлов). Про це підконтрольному бойовикам сайту ДАН повідомив колега Сергеєва, кореспондент Анатолій Майоров.

 

За цими даними, Дмитро Сергеєв знімав поблизу Трудовська позіції «ДНР». «Під час зйомок йому стало зле. На шляху до лікарні він помер. Точна причина смерті встановлюється», - повідомляє ДАН.

 

Російські ЗМІ отримали підтвердженя про цей випадок у прес-служби 5-го каналу. Смерть оператора не пов'язана з його професійною діяльністю, причиною став серцевий напад, повідомляє РІА «Новости».

 

На своїй сторінці у Facebook факт смерті оператора підтвердив  глава дирекції інформаційно-аналітичного мовлення 5-го каналу Олександр Анучкін.

 

Як уточнили інформагентству в прес-службі, 5 канал вирішує питання про доставку тіла оператора до Санкт-Петербурга. Медичну експертизу  щодо становлення смерті призначено на понеділок 24 серпня. Як уточнив співробітник моргу, ознак поранення не виявлено.

 

Як писав сайт MediaSapiens, російський 5 канал відомий фейковими сюжетами про Україну.  Один із них,  «Візитки Яроша дісталися до Петербурга», вийшов в ефірі каналу 3 березня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5526
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду