Режисера серіалу «Закон і порядок» звинувачують у зйомках дитячого порно

Режисера серіалу «Закон і порядок» звинувачують у зйомках дитячого порно

5 Серпня 2015
5036
5 Серпня 2015
10:10

Режисера серіалу «Закон і порядок» звинувачують у зйомках дитячого порно

5036
Режисера серіалу «Закон і порядок» звинувачують у зйомках дитячого порно
Режисера серіалу «Закон і порядок» звинувачують у зйомках дитячого порно

Один із режисерів популярного американського телесеріалу «Закон і порядок» Джейс Олександр подав у відставку з поста другого віце-президента Гільдії режисерів Америки через сексуальний скандал із використанням дитячої порнографії. Про це повідомляє Tsn.ua з посиланням на видання Variety.

 

Джейса Олександра звинувачують у зйомках та розповсюдженні порно за участі неповнолітніх. Як повідомляє Variety , під час обшуків у нього знайшли записи за участі однієї дитини. Наразі слідство встановлює кількість епізодів і збирає матеріали справи. Дитяче порно режисер начебто зберігав і на своєму робочому комп'ютері. Поліція вилучила цифрові записи і жорсткі диски для перевірки.

 

Наразі Джейс Олександр заплатив 10 тисяч доларів і вийшов під заставу. Суд у справі режисера планується на 19 листопада.

 

ЗМІ нагадують, що Джейс Олександр - один із титулованих режисерів США, який брав участь у створенні таких культових серіалів, як «Закон і порядок», «Практика», «Врятуй мене» та інших.

 

Нагадаємо, у травні відома британська письменниця Джоан Роулінг «була повністю виправдана, а її репутація - відновлена» Високим судом Лондона слідом за вибаченнями газети The Daily Mail, яка стверджувала, що письменниця вигадала «слізну історію» про той період свого життя, коли вона була матір'ю-одиначкою.

 

Суддя сказав, що The Daily Mail визнала, що її звинувачення були «цілковито неправдивими й недоведеними», опублікувала вибачення та обіцяє не повторювати подібного. Видання також погодилося виплатити письменниці грошову компенсацію, щоби покрити її судові витрати та завдані збитки.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5036
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду