«1+1» спрямує частину коштів від продажу книг «Війна очима ТСН» на благодійність

«1+1» спрямує частину коштів від продажу книг «Війна очима ТСН» на благодійність

8 Липня 2015
3129

«1+1» спрямує частину коштів від продажу книг «Війна очима ТСН» на благодійність

3129
«1+1» спрямує частину коштів від продажу книг «Війна очима ТСН» на благодійність
«1+1» спрямує частину коштів від продажу книг «Війна очима ТСН» на благодійність

Телеканал «1+1» спрямує частину коштів від продажу книг «Війна очима ТСН» на благодійність. Про це 7 липня на презентації книги і мультимедійного спецпроекту телеканалу «1+1» «Війна очима ТСН» повідомив генеральний директор групи «1+1 медіа» Олександр Ткаченко.

 

За його словами, частина прибутків, виручених від продажу книг, буде перерахована благодійному фонду «Центр допомоги» та спрямована на придбання медичного обладнання для Головного військового госпіталю в Києві».

 

«Хочеться, щоб ті люди, для яких війна - це щось далеке та незрозуміле, відчули, що насправді це є нашою спільною проблемою, нашим горем. Щоб вони дізналися, що насправді відбувається на фронті», - прокоментував журналіст ТСН Іван Гребенюк.

 

Як писала «Детектор медіа», «Війна очима ТСН» - мультимедійний проект, що складається з 28 історій у вигляді есе, а також розширеної версії відео-розповідей, інформаційних довідок та інтерактивної карти, зібраних на сайті war.tsn.ua. Герої проекту - журналісти та оператори ТСН, які їздять у відрядження до зони АТО. А книга - це панорамний погляд на перебіг воєнних подій на Донбасі у 2014-2015 роках у баченні журналістів ТСН.

 

«"Війна очима ТСН" - не лише збірка інформаційних довідок та фактів, це, в першу чергу, важливі дані про те, що відбувається на передовій, унікальні документальні свідчення про війну, що й досі триває», - розказала автор книги, журналіст ТСН Ольга Кашпор.

 

Книга з'явиться у книгарнях України з 9 липня. Також замовити її можна на сайті war.tsn.ua.

 

«Війна очима ТСН» - це вже друга книга Телевізійної служби новин. Перша - «94 дні. Євромайдан очима ТСН» - була презентована в листопаді 2014 року та розійшлася майже десятитисячним накладом.

 

Репортаж із презентації «Війни очима ТСН» читайте невдовзі на сайті «Дуся».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3129
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду