30 червня – обговорення проекту Концепції інформаційної безпеки України

25 Червня 2015
1917
25 Червня 2015
09:48

30 червня – обговорення проекту Концепції інформаційної безпеки України

1917
30 червня – обговорення проекту Концепції інформаційної безпеки України

30 червня о 9:30 в інформаційному агентстві «Укрінформ» (зала 1) відбудеться круглий стіл на тему «Обговорення проекту Концепції інформаційної безпеки України».

 

Організатори: Міністерство інформаційної політики України, Експертна рада при Міністерстві інформаційної політики України.

 

Під час круглого столу будуть детально презентовані підходи, які члени Експертної ради пропонують використати для модернізації сфери інформаційної безпеки України. Експертна рада при МІП також пропонує обговорити проект Концепції інформаційної безпеки та конструктивні пропозиції щодо його вдосконалення.

 

У заході планується участь членів Експертної ради при МІП: співголова Експертної ради Сергій Даниленко, члени Експертної ради Костянтин Квурт, Павло Моїсеєв, Тетяна Лебедєва, Дмитро Золотухін, радник міністра інформаційної політики Аліна Фролова.

 

Адреса «Укрінформу»: вул. Б. Хмельницького, 8/16 (ст. м. «Театральна»).

 

Контактні телефони: (044) 279-22-42, 279-00-05, 244-90-47.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1917
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду