Відомого критика Ніла Тессера відзначено Jazz Journalism Award

Відомого критика Ніла Тессера відзначено Jazz Journalism Award

21 Червня 2015
2108
21 Червня 2015
18:09

Відомого критика Ніла Тессера відзначено Jazz Journalism Award

2108
Відомого критика Ніла Тессера відзначено Jazz Journalism Award
Відомого критика Ніла Тессера відзначено Jazz Journalism Award

У США вручили Jazz Journalism Award, якою відзначають за видатні досягнення в засобах масової інформації. Нагородження відбулося 16 червня у культовому нью-йоркському джазклубі Blue Note. Перелік переможців опублікував сайт All About Jazz.

 

Тріумфатором року став відомий джазовий критик, ведучий джазової радіопрограми Miles Ahead у Чикаго Ніл Тессер (Neil Tesser). Вн здобув нагороду Lifetime Achievement. Тексти знавця джазу публікуються у таких виданнях, як USA Today, Chicago Reader, Examiner.com тощо. Як відзначає All About Jazz, пан Тессер створив текст для буклета альбому Джона Колтрейна Afro Blue Impressions та виступив автором The Playboy Guide to Jazz.

 

 Ніл Тессер - володар Греммі.Фото - Сhicagoreader.com

 

Оглядач відомого видання JazzTimes та автор публікацій New York Times Нейт Чайнен (Nate Chinen) здобув відзнаку «За текстові досягнення». Jazz Times Magazine відзначено як найкраще друковане видання, а All About Jazz - як найкращий сайт.

 

Крім того, премію JJA здобули:

 

Автор публікацій для Wall Street Journal та блогу Jazz Wax Марк Маєрс (Marc Myers)

 

Гербі Генкок (Herbie Hancock) та Ліза Дікі (Lisa Dickey) за спільну книгу «Гербі Генкок: можливості» - Herbie Hancock: Possibilities)

 

Актор тексту для буклету альбому John Coltrane's Offering: Live at Temple U (Resonance Records) Ешлі Кан (Ashley Kahn)

 


Автор відео «#WeCan't Breathe: Мирний протест» (#WeCan't Breathe: A Peaceful Protest) Брендон Бейн (Brandon Bain):

 

 

 

Джазовий фотограф Андреа Пальмуччі (Andrea Palmucci) за фото піаніста Кенні Баррона (Kenny Barron) та контрабасиста Дейва Холланда (Dave Holland):

 


 

Ведучий програми «Вечір джазу в Америці» (Jazz Night In America) Крістіан Макбрайд (Christian McBride). Проект створено у співпраці WBGO, Jazz at Lincoln Center та Національного громадського радіо.

 

Щорічну премію Jazz Journalism Award засновано Асоціацією джазових журналістів. До об'єднання входять понад 400 журналістів, радіоведучих і фотографів.

 

Тридцять із номінацій JJA - музичні, а десятьма відзначають джазових журналістів, фотографів, блогерів, ведучих.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2108
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду