Т. в. о. головного редактора «Вечірнього Києва» призначено Максима Філіппова

Т. в. о. головного редактора «Вечірнього Києва» призначено Максима Філіппова

20 Червня 2015
3119
20 Червня 2015
15:50

Т. в. о. головного редактора «Вечірнього Києва» призначено Максима Філіппова

3119
Т. в. о. головного редактора «Вечірнього Києва» призначено Максима Філіппова
Т. в. о. головного редактора «Вечірнього Києва» призначено Максима Філіппова

Тимчасово виконуючим обов'язки головного редактора газети «Вечірній Київ» призначено головного редактора газети «Хрещатик» Максима Філіппова. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила депутат Київради і секретар постійної комісії з питань інформаційної політики та реклами Рена Назарова.

 

Як ідеться у розпорядженні номер 389 від 16 квітня за підписом голови Київміськдержадміністрації Віталія Кличка, першого заступника головного редактора «Вечірнього Києва» Саманту Бопан увільнено з посади т. в. о. головного редактора видання. Натомість ці обов'язки покладено на пана Філіппова - як на голову комісії з реорганізації комунального підприємства «Редакція газети "Вечірній Київ"». При цьому «Вечірній Київ» 19 червня приєднано до редакції газети Київської міської ради «Хрещатик».

 

До закінчення реорганізації «Вечірнього Києва» Максим Філіппов матиме повноваження звільняти співробітників «Вечірнього Києва» та наймати їх на роботу, розпоряджатися майном, коштами, штампами та печатками підприємства.

 

Таке рішення було прийнято на підставі:

- статті 105 Цивільного кодексу України, статті 37 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців»,

- пункту 30 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

- рішення Київської міської ради від 16 квітня 2015 року №408/1273 «Про організацію комунальних підприємств»,

- розпорядження КМДА від 5 червня №545 «Про організацвйно-правові заходи щодо реорганізації комунальних підприємств».

 

«Сподіваюсь, із цим розпорядженням питання реорганізації друкованих комунальних ЗМІ піде швидше», - прокоментувала Рена Назарова.

 

Нагадаємо, 26 січня 2015 року постійна комісія Київради з питань інформаційної політики та реклами прийняла рішення рекомендувати київському міському голові Віталію Кличку негайно звільнити в. о. головного редактора газети «Вечірній Київ» Романа Кострицю.

 

27 січня постійна комісія Київради з питань інформаційної політики та реклами підтримала проект рішення Київської міської ради щодо призначення на конкурсних засадах керівників засобів масової інформації Київської міської ради.

 

Нагадаємо, у 2014 році член Політичної партії «Народний фронт» Максим Філіппов балотувався від політичної партії «Народний фронт» в одномандатному виборчому окрузі №96 наКиївщині.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://koo.nfront.com.ua

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3119
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду