Волонтери з організації «Ми для війська» потребують допомоги

Волонтери з організації «Ми для війська» потребують допомоги

19 Червня 2015
2105
19 Червня 2015
17:54

Волонтери з організації «Ми для війська» потребують допомоги

2105
Волонтери з організації «Ми для війська» потребують допомоги
Волонтери з організації «Ми для війська» потребують допомоги

Волонтерська організація «Ми для війська», заснована активістом Тетяною Давиденко, просить по допомогу: амуніція для наших бійців в АТО вже на фронті, а коштів, щоб розрахуватися з постачальником, не вистачає.

 

«Друзі, важлива інформація! Потрібна ваша допомога! Юра http://klark.com.ua/ надав нам амуніції на суму 14 660 грн. Амуніція вже на війні, але гроші треба повертати. Отож нагадую номер нашої карти Приват 5168755381739388 Давиденко Тетяна. Дякую! Слава Україні!», - написала пані Давиденко на сторінці волонтерської організації у Facebook.

 

Активним учасником волонтерської організації є літературний редактор «Детектор медіа» Ольга Носихіна.

 

«Ми для війська» і Тетяна Давиденко займаються різноманітними питаннями забезпечення армії. Члени організації годують поранених у госпіталях, забезпечують необхідним розвідників, доставляють у прифронтову зону книги для дітей і періодику для бійців. Тетяні Давиденко допомагають чимало людей, які беруть участь в організованих нею благодійних заходах: Сергій Жадан, Юрій Андрухович, Олександр Ірванець, Лесь Подерв'янський, Ірена Карпа, Артем Полежака, Дмитро Лазуткін, Ірма Вітовська, Світлана Поваляєва, гурти «Оркестр Че», «Собаки в космосі» та інші.

 

Колектив «Детектор медіа» звертається з проханням допомогти будь-якою сумою волонтерам. Банківські реквізити:

- «Приватбанк», номер рахунку 29244825509100, МФО 305299, ЄДРПОУ 14360570;

- номер картки «Приватбанку» - 5168755381739388;

- отримувач: Давиденко Тетяна Петрівна.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2105
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду