В Одесі підірвали білборди «Крим – це Україна»

В Одесі підірвали білборди «Крим – це Україна»

12 Червня 2015
1812
12 Червня 2015
13:44

В Одесі підірвали білборди «Крим – це Україна»

1812
В Одесі підірвали білборди «Крим – це Україна»
В Одесі підірвали білборди «Крим – це Україна»

12 червня вночі в Одесі були підірвані вибухівкою білборди із сюжетами соціальної кампанії Міністерства інформаційної політики «Крим - це Україна». Про це повідомляє прес-служба міністерства.

 

За даними одеського інтернет-видання «Думская», перший вибуховий пристрій спрацював о 2:12 на розі Великої Арнаутської й Старопортофранківської. В результаті пошкоджено біллборд «Крим - це Україна», а також пластиковий навіс розташованого за ним газетного кіоску.

 

О 2:18 підірвали ще один рекламний щит на Адміральському проспекті (кут вулиці Краснова). На ньому був заклик повідомляти в СБУ про прояви «побутового сепаратизму».

 

Площина, яку підірвали, розташована в 100 метрах від бізнес-центру, біля якого двічі підкладали бомби з годинниковим механізмом.

 

Жертв і постраждалих немає. На думку вибухотехніків, в обох випадках стався вибух безоболонкового пристрою невеликої потужності.

 

Співробітники міліції затримали неподалік від місця пригоди двох підозрілих громадян, скоріш за все, іноземців, яких зараз перевіряють на причетність до події.

 

Радник міністра інформаційної політики з питань Криму Сергій Костинський вважає, що теракт підтверджує: приналежність Криму до складу України очевидна ще не всім, ні в країні, ні за її межами. Тому міністерство буде продовжувати кампанію і надалі.

 

«Вперше політична заява українського суспільства та держави пролунала настільки голосно й артикульовано, що навіть викликала реакцію з боку терористів», - заявив пан Костинський.

 

«Детектор медіа»

Фото - «Думская»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1812
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду