Британська документалістка розшукує героїв своїх фотографій з Майдану

Британська документалістка розшукує героїв своїх фотографій з Майдану

20 Травня 2015
3141
20 Травня 2015
12:58

Британська документалістка розшукує героїв своїх фотографій з Майдану

3141
Британська документалістка розшукує героїв своїх фотографій з Майдану
Британська документалістка розшукує героїв своїх фотографій з Майдану

Лондонський документальний фотограф, стипендіат Nieman Foundation для журналістів в Гарварді Анастасія Тейлор-Лінд працює над документальним проектом про життя бійців АТО та розшукує героїв світлин, які вона зробила під час Революції Гідності на Майдані у Києві. Про це повідомляє «Українська правда. Життя».

 

Фотограф приїхала в Україну у 2013 році для роботи над своїм проектом про демографічну кризу у пострадянських країнах Negative Zero.

 

«Але революція в Україні внесла корективи - Анастасія почала знімати серію про Майдан. Вона облаштувала портативну фотостудію просто на вулиці Грушевського та разом із своїм асистентом Еміне Зіятдіновою документувала портрети революціонерів. Після розстрілів фотограф почала знімати портрети жінок, які несли на Майдан квіти», - пише видання.

 

Згодом пані Тейлор-Лінд випустила книгу під назвою Maidan - Portraits from the Black Square.

 

 

Нині фотограф приїхала до Києва та шукає героїв зі своїх портретів, щоб дізнатися, як склався їхній життєвий шлях, подарувати фотографії та зняти серію про українських бійців.

 

«Анастасія також працює над документальним фотопроектом, який присвячений життю українських бійців під час їхнього перебування вдома з сім'ями (на ротації, перед відправленням на фронт тощо)», - зазначають в «УП.Життя».

 

Анастасія Тейлор-Лінд запрошує героїв її фотосерії з Майдану та охочих взяти участь у фотопроекті про життя українських бійців  зв'язатися з нею за електронною поштою - maidanstory@gmail.com або у Facebook - Anastasia Taylor-Lind.

 

Нагадаємо, у травні у США престижною професійною премією нагородили двох іноземних журналістів за їх публікації з України. Зокрема у номінації «Кращий газетний фоторепортаж з-за кордону» переміг  Булент Кіліч (Bulent Kilic), Agence France Presse,  із роботою «Революція Євромайдан в Києві».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3141
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду