22 квітня – благодійний літературний вечір «Радио Вести»

22 квітня – благодійний літературний вечір «Радио Вести»

16 Квітня 2015
2283
16 Квітня 2015
18:45

22 квітня – благодійний літературний вечір «Радио Вести»

2283
22 квітня – благодійний літературний вечір «Радио Вести»
22 квітня – благодійний літературний вечір «Радио Вести»

22 квітня о 19.00 в музеї Тараса Шевченка в Києві відбудеться літературний вечір, організований «Радио Вести» з метою зібрати кошти для будівництва «Будинку Добра».

 

«Вірші і проза. Слова, актуальні сьогодні »- під таким слоганом пройдуть перші літературні читання ведучих «Радио Вести».

 

Колектив радіостанції вирішив підтримати ініціативу громадської організації «Миротворець».

 

«Цей проект - ініціатива Горозії Тетяни Олексіївни, яка мріє, щоб проблема сирітства зникла назавжди. Саме тому в 2013 році вона придбала стару садибу, в якій мріє створити дитячий будинок сімейного типу, а так як коштів на реконструкцію у неї немає, вона звернулася за допомогою», - повідомили на радіостанції.

 

«Миротворець» зумів зібрати кошти на завершення другого етапу робіт, а саме: добудувати мансардний поверх, зробити капітальне перекриття, поставити металопластикові вікна, провести електрику і деякі внутрішні роботи. Тетяна Горозія взяла до себе в сім'ю трьох дітей із зони АТО, які живуть у неї в квартирі. Це тільки початок, необхідно провести значну кількість робіт, щоб пані Горозія змогла забрати до себе в сім'ю більше сиріт.

 

Ініціатором літературного вечора виступила ведуча Ксенія Туркова.

 

«Про проект "Будинок добра" я дізналася минулої осені, до нас в ефір прийшли представники організації "Миротворець", вони влаштовували благодійний аукціон: продавали картини відомих українських художників, а гроші передавали на будівництво дитячого будинку сімейного типу на Черкащині. Я купила тоді 2 картини, які тепер прикрашають мою квартиру, я їх дуже люблю. З тих пір я вирішила стежити за будівництвом будинку, поки він не буде побудований, і допомагати по можливості. Так народилася ідея поетичного розмови зі слухачами про наш непростий час. Ми будемо читати вірші, розмовляти і, сподіваюся, допоможемо наблизити той момент, коли діти-сироти із зони АТО знайдуть свій справжній будинок. А мама у них вже, на щастя, є», - коментує ведуча.

 

Свої улюблені твори прочитають Сакен Аймурзаєв, Тетяна Гончарова, Юлія Литвиненко, Юрій Калашников і Марта Мольфар. Об'єднуючою темою всіх творів буде їх актуальність та відповідність думкам і настроям сьогоднішніх днів.

 

«Радио Вести» планує влаштовувати подібні заходи раз на місяць.

 

Вхідний квиток на захід коштуватиме 200 грн. Всі гроші від продажу радіостанція перерахує громадській організації «Миротворець».

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2283
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду