Запорізька влада призначила керівником КП «Преса» 26-річного ресторатора

Запорізька влада призначила керівником КП «Преса» 26-річного ресторатора

8 Квітня 2015
3773
8 Квітня 2015
12:33

Запорізька влада призначила керівником КП «Преса» 26-річного ресторатора

3773
Запорізька влада призначила керівником КП «Преса» 26-річного ресторатора
Запорізька влада призначила керівником КП «Преса» 26-річного ресторатора

7 квітня на нараді з актуальних питань життєдіяльності міста мер Запоріжжя Олександр Сін представив нового керівника комунального підприємства «Преса» - 26-річного Артура Гарсляна. Про це повідомляє інтернет-видання «Вся власть».

 

Згідно p резюме на одному із сайтів, до цього молодий чоловік працював у ресторанному бізнесі, був адміністратором s керівником закладів харчування.

 

Попереднім директором КП «Преса» була депутат міської ради Ольга Шевцова. Контракт з нею закінчився 1 квітня.

 

Як пише «Вся власть», раніше пан Сін заявляв, що його особисто та виконавчий комітет Запорізької міськради не влаштовують фінансово-економічні показники комунального підприємства «Преса». «Чистий прибуток КП за рік склав всього 4000 гривень. Всього на балансі підприємства 125 кіосків, тобто в середньому в рік кожен з них приніс 32 гривні прибутку», - повідомив він.

 

Мер Запоріжжя додав, що всі його спроби поговорити на цю тему з пані Шевцовою були безрезультатними, тому він вирішив змінити керівника.

 

«Вся власть» повідомляє, що під час брифінгу 31 березня пані Шевцова заявила, що мер дестабілізує роботу підприємства і прагне «тримати її як керівника на короткому повідку».

 

«За 14 років існування підприємства ми жодного разу не отримували кошти з міського бюджету. Єдине, що я прошу вже з 2012 року, - виділити фінанси для купівлі нових "Газелей" з газовими установками. Але завжди отримую негативну відповідь. Ми поповнюємо бюджет міста, виконуємо соціальну функцію, а мені кажуть, що підприємство не розвивається. Щоб заробити, ми намагалися здати кіоски, що не працюють, в оренду. Пропозиції надійшли від "Хлібодара", "Айса" й одного приватного підприємця. Але міськрада заблокувала це рішення з тієї причини, що воно, нібито, незаконне», - заявила депутат.

 

За словами Ольги Шевцової, на останній зустрічі з паном Сіном 30 березня мер сказав, що готовий продовжити контракт, але тільки на певних умовах: пані Щевцова повинна принести свої вибачення директору ЦПКіВ «Дубовий Гай» Вікторії Чикаловій, за фактом діяльності якої вона ініціювала низку перевірок, і заявити, що всі проблеми з орендою кіосків спровоковані самим підприємством. Колишній директор не погодилася на такі умови.

 

«Є закон, є прокуратура, є суд. Подивимося, що буде далі. Якщо проблема не вирішиться, доведеться йти в мери», - заявила Ольга Шевцова.

 

У коментарі виданню «Вся власть» мер Запоріжжя пояснив, чому було обрано кандидатуру пана Гарсляна.

 

«Молода людина зарекомендувала себе не тільки ресторанним менеджером. Він - успішний різносторонній менеджер. Артур Гарслян ефективний фахівець зі стартапів, розвитку різних проектів з нуля. Це як раз якість, яка зараз необхідна для управління КП "Преса"», - зазначив Олександр Сін.

 

Як пише видання «Голос», головою тендерного комітету, першим заступником начальника управління комунального будівництва Запорізької облдержадміністрації раніше працював Мурад Гарслян - повний тезка батька нового директора КП «Преса» Артура Гарсляна. На даний момент чоловік працює в Ростові-на-Дону.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3773
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду