У Росії знову обмежили доступ до відеохостингу Vimeo

У Росії знову обмежили доступ до відеохостингу Vimeo

1 Квітня 2015
2731
1 Квітня 2015
20:26

У Росії знову обмежили доступ до відеохостингу Vimeo

2731
У Росії знову обмежили доступ до відеохостингу Vimeo
У Росії знову обмежили доступ до відеохостингу Vimeo

Генеральна прокуратура Росії вимагає від державного відомства нагляду за інтернетом Роскомнагляд внести відеохостинг Vimeo до реєстру заборонених сайтів. Про це повідомляє «Русская служба ВВС».

 

Причиною блокування став відеоролик «Ісламської держави», «Полум'я війни».

 

«Русская служба ВВС» повідомляє, що з технічних причин блокується весь сайт, оскільки заборонити доступ до окремих сторінок неможливо. На момент публікації новини відкрити відеохостинг все ще можна було за допомогою деяких операторів зв'язку.

 

Нагадаємо, у грудні 2014 року Роскомнагляд вже обмежував доступ до відеохостингу Vimeo через опублікований там відеоролик терористичної організації «Ісламська держава». Роскомнагляд уточнив, що доступ обмежується на вимогу Генеральної прокуратури Росії. В коментарях представники відомства розповіли, що сайт видалять з реєстру заборонених у тому випадку, якщо з Vimeo видалять відеоролик, який виклало угруповання «Ісламська держава». Також вони зазначили, що представники відеохостингу проігнорували запит на видалення контенту.


«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2731
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду