Екс-депутата Чечетова знайшли мертвим

Екс-депутата Чечетова знайшли мертвим

28 Лютого 2015
4142
28 Лютого 2015
11:13

Екс-депутата Чечетова знайшли мертвим

4142
Екс-депутата Чечетова знайшли мертвим
Екс-депутата Чечетова знайшли мертвим

Екс-депутата Партії регіонів Михайла Чечетова знайшли мертвим, він випав з 17 поверху. Про це повідомила «Українська правда».

 

«Інформація про смерть Чечетова - правда. Це було самогубство», - сказав у коментарі УП радник глави МВС Антон Геращенко. На своїй сторінці у Facebook він зазначив, що Чечетов вночі викинувся з вікна горішньої кімнати двоповерхової квартири на 17 поверсі у будинку на вул. Мішуги, 2. Інформацію про смерть Михайла Чечетова також підтвердили в прес-службі ГУ МВС України в Києві.

 

«Дружина Михайла Чечетова залишалася на першому поверсі квартири, прокинулася о 1: 30 ночі і не виявила поруч чоловіка, обійшла всю квартиру і побачила на другому поверсі квартири, відкрите вікно і капці чоловіка», - повідомив пан Геращенко.

 

«Судячи з опитування дружини та інших осіб, які бачили його напередодні, він перебував у глибокій депресії, після початку кримінального провадження за підозрою його у зловживанні службовим становищем під час «ручного» голосування 16 січня 2014», - зазначив Антон Геращенко.

 

«О 2:00 дружина виявила світло в кабінеті квартири і записку на столі. Він стрибнув з 17-го поверху своєї квартири», - розповіли агентству «Інтерфакс-Україна» у прес-службі ГУ МВС України в Києві.

 

За словами пана Геращенка, у своїй передсмертній записці Михайло Чечетов написав, що він не має жодних моральних сил більше житии та подякував усім за підтримку.

 

За фактом смерті Михайла Чечетова порушено кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального Кодексу - умисне вбивство. Таким чином слідчі перевірятимуть всі можливі версії обставин смерті екс-депутата. У тому числі й версію про доведення до самогубства.

 

У дружини загиблого сумнівів у тому, що це було самогубство шляхом викидання з вікна, немає, зазначив пан Геращенко.  

 

Михайло Чечетов носив електронний браслет, бо був відпущений під заставу  в розмірі 5 млн гривень. 21 лютого Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід у вигляді його утримання під вартою й призначив заставу 5 млн гривень.

 

20 лютого Генпрокуратура повідомила Чечетову про підозру в сприянні прийняттю «диктаторських законів» 16 січня 2014 року.

 

Він підозрюється в тому, що як член рахункової комісії підписав протокол про голосування з недостовірними даними.

 

Напередодні, 27 лютого, Генпрокурор Шокін сказав, що Чечетову незабаром можуть висунути додаткові звинувачення. За деякою інфомарцією, справи могли стосуватися часів його керівництва Фондом держмайна.

 

Раніше 27 серпня 2014 року екс-главу Фонду держмайна Валентину Семенюк-Самсоненко знайшли мертвою в своєму будинку в селі Чайки

 

У 2005 році Чечетов являвся з повинною за період, коли був головою Фонду держмайна.

«Детектор медіа»

 

Фото - tsn.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4142
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
*
3346 дн. тому
хоч одна добра новина
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду